Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti

Kayseri’de akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağışın ardından meydana gelen su taşkını asfalta çökmelere neden oldu.Kayseri’de akşam saatlerinde meydana gelen sağanak yağış, kentin farklı noktalarında olumsuzluklara neden oldu. Mel...

Kayseri’de akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağışın ardından meydana gelen su taşkını asfalta çökmelere neden oldu.
Kayseri’de akşam saatlerinde meydana gelen sağanak yağış, kentin farklı noktalarında olumsuzluklara neden oldu. Melikgazi ilçesi Tavlusun Mahallesi’nde tahliye kanalının yağmur suları ile taşması sonucunda asfaltta çökme meydana geldi.
Kayseri Valiliğinden akşam saatlerinde yapılan uyarıda, “Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü Kayseri 7. Bölge Müdürlüğü’nden alınan bilgiler ve yapılan son değerlendirmelere göre 01.05.2024 Çarşamba günü Kayseri çevrelerinde beklenen gök gürültülü sağanak yağışların öğle saatlerinden sonra etkisini arttırarak yerel kuvvetli olacağı tahmin edilmektedir. Oluşması muhtemel risklere karşı tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir” ifadelerine yer verilmişti.

Yaşam Haberleri

Su taşkını riskine karşı Kepez’de kanallar temizleniyor
Aydın’da yeni haftada sıcaklıklar 30 dereceyi bulacak
Üniversitenin zarar gören arı kovanları üretici desteğiyle yenilendi
Şırnak’ta duyarlı vatandaş yaralı bıldırcını yetkililere teslim etti
Tarihi çarşıda şelale oluştu
Eskişehir’de hafif sağanak yağış etkili olacak
Prof. Dr. Ömer Kara: “Sel ve taşkın risk haritalarının bir an önce oluşturulması gerekir"
Adana’da öğleden sonra yağmur bekleniyor
Kaçak avlananlar kilometrelerce öteden kamerayla tespit ediliyor
Meteorolojiden yağış uyarısı