Yağma şüphelilerine 13 yıl 4 ’er ay hapis

Samsun’da bir vatandaşın yolunu keserek aracını ve telefonunu alıkoyan 2 kişi mahkemece 13 yıl 4’er ay hapis cezasına çarptırıldı.Olay, Samsun’un Kavak ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.M.’nin araçla seyir halindeyken y...

Samsun’da bir vatandaşın yolunu keserek aracını ve telefonunu alıkoyan 2 kişi mahkemece 13 yıl 4’er ay hapis cezasına çarptırıldı.
Olay, Samsun’un Kavak ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.M.’nin araçla seyir halindeyken yolunu bir başka araçla kesen şahıslar, onu araçtan indirip başka bir araca bindirerek aracına el koydular. M.M.’den noterden aracını satış yapmasını isteyen şahıslar daha sonra da cep telefonunu alıp aracı da Asarcık’ta terk ettiler. M.M. kendini alıkoyup aracını ve cep telefonunu alan şahıslardan şikayetçi oldu.
Olayla ilgili E.T., H.Y. ve U.K. hakkında Samsun 1.Ağır Ceza Mahkemesi’nde "yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun bırakmak" suçundan dava açıldı. Davanın son duruşmasında mahkeme, E.T. ve H.Y.’yi "yağma" suçundan 9 yıl 2’şer ay, "kişiyi hürriyetinden yoksun bırakmak" suçundan da 4 yıl 2’şer ay olmak üzere toplam 13 yıl 4 ’er ay hapis cezasına çarptırdı. Mahkeme U.K.’nin ise beraatine karar verdi.

Asayiş Haberleri

Şehit ateşi Elazığ’a düştü
Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 1 asker şehit oldu
Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde terör örgütü mensupları tarafından yapılan taciz atışı sonucunda yaralanan Piyade Sözleşmeli Er Sefer Alan’ın şehit olduğunu açıkladı.
Samsun’da pet shop’a silahlı saldırı
Durakta bekleyen öğretmenleri alan araca kamyon çarptı: 1 ölü, 5 yaralı
Osmaniye merkezli terör operasyonunda 8 tutuklama
Hassas burun "Alkış" kargo aracında 710 kilogram kaçak tütün buldu
Eşini öldürmeden önce Google’da arama yapmış
Isparta’da cadde ortasındaki silahlı kavgayla ilgili 9 kişi tutuklandı
Kapaklı’da 4. kattan düşen çocuk yaralandı