Yabancı uyruklu hemşirelik öğrencisi evinde ölü bulundu

Tokat’ta, epilepsi hastası yabancı uyruklu üniversite öğrencisi, evinde ölü bulundu.İddiaya göre, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi hemşirelik bölümü 3. sınıf öğrencisi 21 yaşındaki Velid Heraki’den bir süre haber alamayan arkadaşları,...

Tokat’ta, epilepsi hastası yabancı uyruklu üniversite öğrencisi, evinde ölü bulundu.
İddiaya göre, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi hemşirelik bölümü 3. sınıf öğrencisi 21 yaşındaki Velid Heraki’den bir süre haber alamayan arkadaşları, telefonuna da bakmaması üzerine endişelenerek Altıyüzevler Mahallesi Divan 5 sokakta kaldığı evine gitti. Heraki’nin zile de cevap vermemesi üzerine arkadaşları kapıyı kırarak içeri girdi. Genç öğrenciyi hareketsiz bir şekilde yerde yatarken bulan arkadaşları durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.
Olay yerine giden sağlık ekipleri, Heraki’nin hayatını kaybettiğini belirledi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, genç öğrencinin ölüm nedeni otopsinin ardından belli olacak.

Asayiş Haberleri

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) Sözcüsü Daniel Hagari, “İsrail vatandaşlarını savunacağız ve İran füzelerine uygun yer ve zamanda karşılık vereceğiz” dedi.
Uşak’ta 2 uyuşturucu satıcısı tutuklandı
Ürdün, İran’ın İsrail’e yönelik füze saldırısının ardından hava sahasını uçuşlara kapattı.
Antalya’da dubleks dairenin terası alev alev yandı, mahalleli sokağa döküldü
İsrail’deki silahlı saldırıda 8 kişi öldü
İran Devrim Muhafızları Ordusu, İsrail’e düzenlenen füze saldırısını doğrulayarak, “Haniye, Nasrallah ve Nilfuruşan’ın intikamı için işgal topraklarının kalbini hedef aldık. Siyonist rejim İran’ın saldırılarına karşılık...
İran devlet televizyonu, İran’ın İsrail’e yönelik saldırılarının başladığını duyurarak, “Yüzlerce balistik füze İsrail hedeflerine ateşlendi” ifadelerini kullandı.
Güngören’de silahlı saldırı: 3 kişi yaralandı, olay güvenlik kamerasına yansıdı
Bahçede yakılan ateş yangın çıkardı, golf arabası küle döndü
İran, İsrail’e füze saldırısı başlattı