Volkswagen Polo Pulse ve Golf Pulse Bonubon’da!

Volkswagen Polo Pulse ve Golf Pulse İlk Kez ve Sadece Bonubon'da!

İşte karşınızda her baktığınızda nabzınızı yükseltecek Polo ve Golf Pulse! 37.500 TL değerindeki Polo Pulse’a sahip olmak için 2.200 TL’lik ve 48.500 TL değerindeki Golf Pulse’a sahip olmak için 2.900 TL’lik indirim kuponu sadece 149 TL’ye bonubon’da!

Türkiye’de ilk defa sadece internet üzerinden, bonubon'da satılmaya başlanan Polo ve Golf Pulse her zaman duygularıyla hareket edenlerin tercihi! Çekici sis farları, krom egzoz çıkışları ve kimliğini dışavuran C sütunu yazılarıyla Polo ve Golf Pulse, sizi ilk bakışta etkisi altına alacak. Üstelik, Bonubon.com aracılığıyla Polo veya Golf Pulse modelini satın aldığınızda, seçeceğiniz 3 farklı "Pulse" etiketi (Standart, Sportive, Stylish) sayesinde aracınızı zevkinize göre kişiselleştirebilirsiniz.

Bluetooth audio özelliğiyle kablosuz müzik aktarımına ve şarkı listesi yönetimine izin veren 6’lı CD değiştiricili RCD 510 radyo-CD-MP3 çaları, çok fonksiyonlu deri direksiyon simidi, mobil telefonunuzla kablosuz iletişime geçen ve eller serbest telefon görüşmelerine olanak tanıyan Bluetooth’lu telefon kiti gibi özellikleri, Polo ve Golf Pulse’in güçlü karakterlerinin yanı sıra eksiksiz bir fonksiyonellik sunmasını sağlıyor.

Hibe - Proje - Burs Haberleri