Vodafone'un, faturalarını otomatik ödeyenlere yönelik kampanyası

''Biz müşterilerimizi sadece mobil iletişim anlamında değil, hayatlarının her alanında mutlu etmeyi hedefliyoruz.

İSTANBUL (A.A) - Vodafone'un faturalarını otomatik ödemeye başlayan bireysel abonelerine yönelik kampanyası kapsamında, otomatik ödeme talimatı veren Vodafone aboneleri arasında yapılan çekiliş ile 1 kişi son model Alfa Romeo Giulietta sahibi olurken 10 kişi 3G'li iPad kazandı.
     Vodafone'dan yapılan açıklamaya göre, Vodafone'un otomatik ödeme talimatı veren bireysel aboneleri arasında gerçekleştirdiği çekiliş sonucunda, son model Alfa Romeo Giulietta ile 3G'li iPad kazanan talihliler belirlendi. Yapılan çekiliş sonucunda Alfa Romeo Giulietta kazanan talihli Ali İhsan Elhan oldu.
     Vodafone Türkiye Pazarlama Bölüm Başkanı Lütfullah Kitapçı, yaptığı değerlendirmede, şunları kaydetti:
     ''Biz müşterilerimizi sadece mobil iletişim anlamında değil, hayatlarının her alanında mutlu etmeyi hedefliyoruz. Bu hedef doğrultusunda çeşitli dönemlerde e-faturaya geçen, numarasını Vodafone'a taşıyan ya da bu kampanyada olduğu gibi otomatik ödemeyi tercih eden abonelerimize yönelik çekilişler düzenliyor, onları benzersiz hediyelerle buluşturuyoruz. Otomatik ödeme ile abonelerimiz hem zamandan tasarruf ediyor hem de daha güvenli ve kolay bir şekilde ödeme işlemlerini gerçekleştirebiliyorlar.''
 

Hibe - Proje - Burs Haberleri