Vodafone'dan üniversiteliler için ''CampusZone'' hizmeti

''Gençlik bir kere yaşanır, özgürce yaşa'' sloganıyla hayata geçirdiği markası Vodafone FreeZone, ''CampusZone'' uygulamasıyla Türkiye genelinde 30 üniversitenin öğrencilerine kampüs hayatını kolaylaştıracak bir rehber sunuyor.

İSTANBUL - Vodafone'un ''Gençlik bir kere yaşanır, özgürce yaşa'' sloganıyla hayata geçirdiği markası Vodafone FreeZone, ''CampusZone'' uygulamasıyla Türkiye genelinde 30 üniversitenin öğrencilerine kampüs hayatını kolaylaştıracak bir rehber sunuyor.
     Türkiye genelindeki 30 üniversiteyi kapsayan CampusZone uygulamasında, öğrencilere üniversite haritasından servis saatlerine, etkinlik takviminden üst dönem öğrencilerin okulla ilgili ipuçlarına yer verilerek, kampüs hayatıyla ilgili A'dan Z'ye rehberlik yapılıyor.
     Android, iOS platformlarında çalışacak CampusZone uygulamasıyla öğrenciler, bina isimleri, ATM'ler, kantinler gibi noktaların tanımlandığı kampüs haritasıyla yollarını kolayca bulabilecek, servis saatleri ve kalkış noktaları gibi bilgilere hızlıca ulaşabilecek.
     Uygulama sayesinde üst dönem öğrenciler, kampüsteki bilinmesi gereken yerleri, popüler restoran ve kafeleri, emlakçıları, popüler kulüpleri ve ders notlarını, yeni gelen arkadaşlarıyla paylaşabilecek. CampusZone ile öğrenciler ayrıca kendilerinin bilgi, öneri ve ipuçlarını CampusZone üzerindeki foruma ekleyebilecek ve Facebook'ta paylaşıp beğenebilecek.
 

Hibe - Proje - Burs Haberleri