Vodafone’dan Dünya Müşteri Deneyimi Günü’nde 18 milyon TL’lik internet hediyesi

Vodafone, Dünya Müşteri Deneyimi Günü’ne özel olarak bireysel kullanıcılarına 1 günlük 5 GB internet hediye ettiğini duyurdu.Vodafone, Dünya Müşteri Deneyimi Günü’ne özel olarak bireysel kullanıcılarına 1 günlük 5 GB internet hedi...

Vodafone, Dünya Müşteri Deneyimi Günü’ne özel olarak bireysel kullanıcılarına 1 günlük 5 GB internet hediye ettiğini duyurdu.

Vodafone, Dünya Müşteri Deneyimi Günü’ne özel olarak bireysel kullanıcılarına 1 günlük 5 GB internet hediye ettiğini duyurdu. Yapılan açıklamaya göre; kullanıcılar, Vodafone Yanımda uygulaması üzerinden hediye internetlerini aktif hale getirdi. Bu hediyeden faydalanan kullanıcılara toplamda bir günde 18 milyon TL’lik fayda sağlandı.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, şunları söyledi: “Vodafone olarak, müşteri deneyiminin A’dan Z’ye tüm ekipler tarafından sahiplenilmesine önem veriyoruz. Müşterilerimizi yakından dinleyerek onlarla empati kurmaya odaklanıyoruz. Daha iyi bir deneyimi mümkün kılmak için elimizde yeterli yetkinliklerin olmasına ve böylece değişimin öncüsü olmaya özen gösteriyoruz. Müşterilerimize rastlantılarla dolu belirsiz bir deneyim sunmak yerine, her etkileşimde düşünülmüş ve hatırlanacak bir deneyim sağlamayı hedefliyoruz. Bu doğrultuda, tüm süreç ve hizmetlerimize müşteri geribildirimlerini entegre ederek, onların ihtiyaçlarına yönelik daha iyi çözümler sunmayı amaçlıyoruz. Bu gayretimizi, müşteri deneyiminin öneminin kutlandığı böyle bir günde müşterilerimizle de kutlamak istedik ve 5 GB internet hediye ettik. Müşteri deneyimi, bizim için sadece bir gün değil, her zaman en ön planda olmaya devam edecek.”

Ekonomi Haberleri

Yenilenen Mercedes-Benz V-Serisi Türkiye’de satışa sunuldu
Muş’ta elma hasadından 25 milyon lira gelir bekleniyor
Manisa’da yaş üzüm 60 TL’yi gördü
Limiti 100 bin lira ve üzerindeki kredi kartlarından 750 liralık pay alınmasını öngören yasa teklifinin görüşüleceği TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu başladı.
Sağlam: “Ülkemizde kadın üreticilerimize 21 yılda 15 milyar TL destek verildi”
Renault 5 E-Tech %100 Elektrikli test sürüşleri Nice’te gerçekleşiyor
Türkiye’nin en lezzetli patatesleri bu topraklarda yetişiyor
İş Bankası’ndan “Dünya Çiftçi Kadınlar Günü”nde ilham veren hikayeler
DFU’dan Dünya Ekmek Günü’ne özel çağrı: Dondurulmuş ekmekle israfı önleyin
Eğitim ve sanayi güçlerini birleştirdi