Vodafone Türkiye, Uluslararası Stevie Ödülleri'nde 7 kategoride finalde

müşteri hizmetleri ve satış organizasyonlarının ödüllendirildiği Uluslararası Satış ve Müşteri Hizmetleri Stevie Ödülleri'nde başvurduğu tüm kategorilerde finale kaldı.

İSTANBUL (A.A) - Vodafone Türkiye, dünya çapında yılın başarılı çağrı merkezleri, müşteri hizmetleri ve satış organizasyonlarının ödüllendirildiği Uluslararası Satış ve Müşteri Hizmetleri Stevie Ödülleri'nde başvurduğu tüm kategorilerde finale kaldı.
     Şirketin yazılı açıklamasına göre, Vodafone Türkiye, Satış ve Müşteri Hizmetleri Stevie Ödülleri'ne ''Yılın Müşteri Hizmetleri Departmanı'', ''Müşteri Hizmetlerinde En İyi Teknoloji Kullanımı'', ''Müşteri Hizmetlerinde İnovasyon'', ''Yılın IVR & Web Hizmetleri Çözümü'', ''Yılın En İyi Satış Departmanı'', ''Yılın Ulusal Satış Ekibi'' ve ''Yılın Satış Karlılığı'' olmak üzere, başvurduğu 7 kategoride finale kaldı.
     Stevie Ödülleri, 2002 yılından bu yana uluslararası şirket ve organizasyonları yıl içinde gösterdikleri performans ve sosyal hayata yansıyan pozitif katkıları çerçevesinde ödüllendiriyor.
     Amerikan İş Ödülleri (American Business Awards), Uluslararası İş Ödülleri (International Business Awards), Stevie İş Kadınları Ödülleri (Stevie Awards for Women in Business) ve Satış ve Müşteri Hizmetleri Stevie Ödülleri (Stevie Awards for Sales&Customer Service) olmak üzere toplam 4 program dahilinde veriliyor.
     2006 yılından bu yana yılın ''en başarılı'' satış ve müşteri hizmetleri performanslarını ödüllendirmek üzere hayata geçirilen Satış ve Müşteri Hizmetleri Stevie Ödülleri'ne bu yıl farklı ölçeklerde 1.000'in üzerinde şirket 27 kategoride başvurdu. Ödüller, 27 Şubat'ta Las Vegas'ta düzenlenecek ödül töreniyle verilecek.
    
     -''Çağrı merkezleri ve satış noktaları en değerli temas noktaları''-
    
     Çağrı merkezlerini ''en son'' teknolojilerle donatan, böylece Vodafone Grubu içerisindeki tüm çağrı merkezleri ve müşteri hizmetleri operasyonları için model oluşturmayı hedefleyen Vodafone Türkiye, müşterilerine daha etkili hizmet verebilmek üzere Online Yardım, Mobil Yardım ve IVR Optimizasyon gibi uygulamalarını öne çıkarıyor.
     IVR Optimizasyon Projesi ile müşterilere ''daha kolay'' ve ''akılda kalacak'' bir self servis kanalı sunulurken, abonelerin self servis ile yapılabilecek işlemlerini müşteri hizmetlerini arayarak yapma eğilimlerini azaltmak ve onlara daha hızlı ve iyi bir deneyim sunmak hedefleniyor.
     Online Yardım Merkezi ile müşteriler, aradıkları bilgiye ''çok daha düşük'' maliyetlerle ve ''çok kısa'' zamanda ulaşıyor. Online Yardım Merkezi'nin bir kolu olan Mobil Yardım, çağrı merkezine akıllı telefonlar ve PC'ler ile ilgili gelen çağrılarda, müşterilerin yaşadığı sorunun analizi, cihaz ile ilgili teknik detaylara erişim ve uzaktan kontrollü paylaşım ile teknik destek almasını sağlıyor.
     Vodafone Türkiye Satış ve Müşteri Hizmetlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Sinan Kızıldağ, Vodafone Türkiye olarak tüm faaliyetlerin merkezine müşteri memnuniyetini yerleştirdiklerini, hizmet kalitesini ''en yüksek'' seviyede tutmaya odaklandıklarını ifade ederek, şöyle dedi:
     ''Çağrı merkezlerimizi ve satış noktalarımızı müşteri deneyiminin şekillendiği en değerli temas noktalarından biri olarak görüyoruz. Yenilik odaklı yaklaşımımızla çağrı merkezlerimizde ve çağrı merkezi çalışanlarımızla hizmet kalitemizi her zaman için en üst seviyede tutmaya, tüm satış noktalarımız ve satış ekiplerimiz aracılığıyla ise müşteri memnuniyetinde çıtayı sürekli yükseltmeye odaklanıyoruz. Müşteri memnuniyetine verdiğimiz önemin böyle değerli bir organizasyonda küresel ölçekte takdir edildiğini görmek bizler için büyük bir gurur.''
 

Hibe - Proje - Burs Haberleri