''Vodafone Freezone 15. Liselerarası Müzik Yarışması''

''Vodafone FreeZone 15. Liselerarası Müzik Yarışması'', Ankara'daki elemelerin ardından 23 ve 25 Mart tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleştirilecek elemelerle devam edecek

İSTANBUL (A.A) - Türkiye'de liseli gençlere yönelik müzik yarışmalarından biri olan ''Vodafone FreeZone 15. Liselerarası Müzik Yarışması'', Ankara'daki elemelerin ardından 23 ve 25 Mart tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleştirilecek elemelerle devam edecek.
     Vodafone Türkiye'den yapılan açıklamaya göre, Ankara elemeleri 56 okuldan 367 genç müzisyenin katılımıyla gerçekleştirildi.
     Geçen yıllardan farklı olarak bu yıl ilk kez İzmir ve Ankara'da da yapılan Vodafone FreeZone 15. Liselerarası Müzik Yarışması, böylelikle çok daha fazla gence ulaşarak müzik dünyasına yön verme fırsatı sunuyor.
     Yarışma, Ankara'daki elemelerin ardından 23 ile 25 Mart tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleştirilecek elemelerle devam edecek. Ankara'dan finale katılmaya hak kazanan gruplar, 25 Mart'taki Türkiye elemelerinin tamamlanmasının ardından, 28 Mart'ta ''vodafonefreezone.com'' resmi internet sitesinden açıklanacak. Türkiye elemelerinin ardından finale kalan tüm gruplar, 14 Nisan'da İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi'nde gerçekleşecek büyük finalde yeteneklerini sergileyip keşfedilme fırsatı yakalayacak.
     ''İcra'', ''Beste'', ''Orkestra'', ''Sahne Performansı'', ''Kız Solist'', ''Erkek Solist'' ve ''Enstrüman'' olmak üzere toplam yedi kategoride ödüllerin dağıtılacağı VodafoneFreeZone 15. Liselerarası Müzik Yarışması'nda ilgili kategorilerde başarılı olan genç grup ve bireyleri Vodafone FreeZone'dan sürpriz hediyeler bekliyor. Hediyeler arasında kazanan liselere Vodafone FreeZone müzik stüdyosu kurulması, uluslararası yarışma ve festivallerde Türkiye'yi temsil etme şansı da yer alıyor. Ayrıca, yarışmada üstün başarı gösteren 3 öğrenciye yarışmanın eğitim sponsoru Okan Üniversitesi tarafından karşılıksız eğitim bursu verilecek.
 

Hibe - Proje - Burs Haberleri