Valilikten tavuk ve güvercin kümesi açıklaması

Erzurum Valiliği Kiremitlik Tepe Tabyaları çevresinde bulunan tavuk/güvercin kümeslerinin kaldırılması hakkında bir açıklama yaptı.Yapılan açıklamada; Kültürel ve Doğal Miras Değerlerinin Korunması Hakkında 2024/2 Sayılı Valiliğini yay...

Erzurum Valiliği Kiremitlik Tepe Tabyaları çevresinde bulunan tavuk/güvercin kümeslerinin kaldırılması hakkında bir açıklama yaptı.
Yapılan açıklamada; Kültürel ve Doğal Miras Değerlerinin Korunması Hakkında 2024/2 Sayılı Valiliğini yayımladığı Genel Emir gereğince, Adnan Menderes Mah. Su Deposu Yolu Üzerinde Bulunan Kiremitlik Tepe Tabyaları’nın etrafındaki dağlık alanda hobi amaçlı kullanılan tavuk/güvercin kümeslerinin tarihi alan ve çevresinde yapılacak çevre düzenlemesi ve rekreasyon çalışmalarından dolayı kaldırılması talimatı üzerine, kümes sahiplerine ulaşıldığı, kümeste bulunan tavuk/güvercinlerin zarar görmemesi ve sağlıklı bir şekilde taşınması için 15 gün süre verildiği belirtilerek, “ 01.10.2024 tarihi itibarıyla söz konusu alan, Palandöken Belediyesi Zabıta Görevlileri tarafından kontrol edilmiştir. Yapılan kontroller sonucunda Alandaki bazı tavuk/güvercin kümeslerinin kaldırılmamış olduğu görülmüştür. Denetim sonucunda tavuk/ güvercin kümes sahipleri tekrar teyit edilerek, bu şahıslara 5326 Sayılı Kanunun 32. Maddesi (Emre Aykırı Davranış) gereğince idari yaptırım uygulanmıştır. Söz konusu alandaki tavuk/güvercin kümesleri, Palandöken Belediyesi Zabıta Ekipleri eşliğinde kaldırılarak temizlenmiştir.” denildi.

Yerel Haberleri

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı
Kızları ve eltisiyle Narin’in mezarını ziyaret eden yaşlı kadın gözyaşı döktü
Elazığ’da ‘100. Yılda Çocuklarımızla 100 Şenlik’ etkinliği
Çaycuma’da Camiler ve Din Görevlileri Haftası programı düzenlendi
Şehitkamil’de asfalt çalışmaları devam ediyor
Din ve coğrafya sempozyumu başladı
Şehit eşi İlbaş: ’’Eşim gibi, bende bir Kürt kızı olarak vatan için canımı seve seve feda ederim’’
Zonguldak’ta “Temiz Çevre Sağlıklı Yaşam” ve “Madenciler Varsa Umut Vardır” projelerinin protokolleri imzalandı
Gazeteci Güneri Cıvaoğlu son yolculuğuna uğurlandı
Faik Güngör Ortaokulu’ndan yılın ahisi Zekayi Kaplan’a ziyaret