Uyuşturucuya yönelik bu hafta düzenlenen “Narkoçelik-43” operasyonlarında 335 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya uyuşturucuya yönelik bu hafta düzenlenen “Narkoçelik-43” operasyonlarında 1 ton 392 kilogram uyuşturucu madde ile 752 bin 261 uyuşturucu hapın ele geçirildiğini ve 335 şüphelinin yakalandığını açıkladı.İçi...

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya uyuşturucuya yönelik bu hafta düzenlenen “Narkoçelik-43” operasyonlarında 1 ton 392 kilogram uyuşturucu madde ile 752 bin 261 uyuşturucu hapın ele geçirildiğini ve 335 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın paylaştığı bilgilere göre, Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde; İl Emniyet Müdürlüklerince; 838 ekip, 2 bin 94 personel, 11 hava aracı ve 29 narkotik dedektör köpeğinin katılımıyla 53 ilde “Narkoçelik-43” operasyonları düzenlendi. Ankara, Gaziantep, İstanbul, Adana, Samsun, Diyarbakır, Mersin, Şanlıurfa, İzmir, Bursa, Ordu, Bitlis, Konya, Manisa, Antalya, Balıkesir, Denizli, Malatya, Sakarya, Tekirdağ, Erzurum, Kahramanmaraş, Afyonkarahisar, Batman, Osmaniye, Siirt, Uşak, Zonguldak, Artvin, Giresun, Sinop, Çorum, Hatay, Kayseri, Muğla, Van, Ağrı, Erzincan, Iğdır, Kırşehir, Muş, Yozgat, Kütahya, Kocaeli, Trabzon, Aksaray, Çankırı, Düzce, Edirne, Hakkari, Kırıkkale, Kilis ve Sivas’ta düzenlenen operasyonlar sonucu 1 ton 392 kilogram uyuşturucu madde ile 752 bin 261 uyuşturucu hap ele geçirildi. Ayrıca operasyon sonucu 335 şüpheli yakalandı.

Asayiş Haberleri

Başakşehir’de bir şahıs yolda yürüyen 3 kişiyi bıçakladı
Eski damadını öldürüp varile koyan kayınpedere 15 yıl hapis cezası
İsrail, Lübnan’da yine BM üssünü vurdu: 2 asker yaralı
Fatih’teki korkunç cinayetle ilgili taciz içerikli paylaşıma tutuklama
Jandarma ekipleri petrol boru hattında tatbikat gerçekleştirdi
Beşiktaş’ta ters yönden gelen motosikletli otomobile kafa kafaya çarpıştı: O anlar kamerada
TOGG’un yandığı evde kaçak elektrik tespit edildi
Uyuşturucu operasyonunda 5 şahıs yakalandı
Şehrin merkezinde bomba alarmı
Bursa’da ambulans şoförü darp edildi