Uyuşturucu ticareti yapan şahıs suçüstü yakalandı

İstanbul Esenyurt’ta uyuşturucu ticareti yapan motosikletli şahıs polis ekipleri tarafından suçüstü yakalandı. Uyuşturucu ticareti saniye saniye kameraya yansıdı.Esenyurt ilçesi Saadetdere Mahallesinde bulunana bir şahıs motosiklet ile...

İstanbul Esenyurt’ta uyuşturucu ticareti yapan motosikletli şahıs polis ekipleri tarafından suçüstü yakalandı. Uyuşturucu ticareti saniye saniye kameraya yansıdı.
Esenyurt ilçesi Saadetdere Mahallesinde bulunana bir şahıs motosiklet ile uyuşturucu ticareti yapmaya başladı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kimlik bilgileri tespit edilen M.A. isimli şahıs takibe bir süre takip edildi. 11.09.2024 tarihinde Şüpheli M.A. B.I. isimli şahıs ile uyuşturucu ticareti yaptığı esnada suçüstü yakalandı. Şahısların yapılan kontrollerinde ve üst aramasında M.A. isimli şahsın üzerinden 2,75 gram eroin ile bir adet cep telefonu ele geçirildi. M.A’nın evinde yapılan aramalarda ise, 12,87 gram eroin,1 adet hassas terazi, 5 bin 960 TL nakit para ele geçirildi. Emniyette işlemleri biten şahıs 12.09.2024 tarihinde sevk edildiği adli makamlarca “Uyuşturucu Madde Ticareti” yapmak suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Asayiş Haberleri

Kartal’da 6. kattan düşen öğretmen hayatını kaybetti
Bingöl’de kaçakçılık operasyonu
Ordu’da sikke ve tarihi objeler ele geçirildi
Şehit polis memuru Şeyda Yılmaz’a hakaret eden şahıs hakkında 7 yıl 7 ay hapis talebi
Van’da kaybolan Rojin için aramalar metruk yerlerde yoğunlaştı
Kasten öldürme olayı firari şüphelisi 14 yıl sonra Aydın’da yakalandı
Aydın’da 6 günde 153 aranan şahıs yakalandı
Samsun’un 4 ilçesinde uyuşturucu operasyonu: 6 gözaltı
Şüphe üzerine durdurulan araçtan uyuşturucu madde ve kesici alet çıktı: 3 gözaltı
Polisten iki ayrı suç örgütüne operasyon: Örgüt lideri dahil toplam 11 gözaltı