Uyuşturucu operasyonlarında 7 şüpheli tutuklandı

Eskişehir’de polis ve jandarma ekiplerinin uyuşturucuyla ilgili gerçekleştirdiği çalışmalar sonucunda 42 şahsa işlem yapılırken, 7 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.Edinilen bilgilere göre, uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde...

Eskişehir’de polis ve jandarma ekiplerinin uyuşturucuyla ilgili gerçekleştirdiği çalışmalar sonucunda 42 şahsa işlem yapılırken, 7 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Edinilen bilgilere göre, uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından çalışma gerçekleştirildi. Kent genelinde 30 Eylül ila 7 Ekim tarihleri arasında yapılan çalışmalarda; 24 olaya müdahale edilip, 42 şahsa işlem yapılıp, 7 şüpheli tutuklandı ve 35 şahıs serbest bırakıldı. Ekiplerce ayrıca; 808,55 gram metamfetamin, bin 733 sentetik ecza, 1 kök, 123,21 gram esrar, 4 bin 441 ecstasy hap, 55,87 gram bonzai, 1,76 gram skunk, 5 uyuşturucu kullanma aparatı, 2 hassas terazi, 1 av tüfeği, 5 av tüfeği fişeği, 2 dedektör ve 15 tabanca fişeği ele geçirildi.

Asayiş Haberleri

Altı aydır kayıp olan şahsın ormanda cesedi bulundu
Kahramanmaraş’ta 30 kilo uyuşturucu ele geçirildi
Çeyiz parası için çalışan Merve’nin pişmanlık göstermeyen katillerine ceza yağdı
Ordu’nun 9 aylık asayiş raporu: 18 bin 756 olay meydana geldi
Hakkari’de araç şarampole yuvarlandı: 1 yaralı
Okul çevrelerinde atıl duran hurda araçlar kaldırılıyor
Çeşme narko operasyonunda tutuklu sayısı 59’a ulaştı
İsrail’den Gazze’nin kuzeyine tahliye emri
Van’da 7 kilo 650 gram metamfetamin ele geçirildi
Van’da terör operasyonu