Uyuşturucu madde ile yakalanan 3 kişiden 1’i tutuklandı

Karabük’te uyuşturucu madde ile yakalanan 3 şüpheliden 1’i çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri uyuşturu...

Karabük’te uyuşturucu madde ile yakalanan 3 şüpheliden 1’i çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri uyuşturucu veya uyarıcı madde temin ve ticaretinin önlenmesine yönelik faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor.
Yürütülen istihbarı ve saha faaliyetleri sonucunda 27-29 Eylül tarihlerinde düzenlenen 2 ayrı operasyonda durumlarından şüphelenilen S.Ö., E.D. ve E.B.Ş. isimli şahıslar 108 parça halinde peçeteye emdirilmiş vaziyette bonzai ve 76 adet uyuşturucu hap ile yakalandı.
Gözaltına alınan şüphelilerde S.Ö. emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, diğer 2 şüpheli hakkında uyuşturucu veya uyarıcı madde bulundurmak ve kullanmak suçlarından işlem yapıldı.

Asayiş Haberleri

Şüphelinin yakını polise bıçakla saldırdı, yaralının yakınları tekme ve yumruk attı: 3 gözaltı
Konya’da cezaevi firarisi uyuşturucu ile yakalandı
Susurluk’ta boğulma vakası: Bir vatandaş hayatını kaybetti
Düğün konvoyunu tehlikeye sokak kamyon sürücüsü tepkilere neden oldu
Kontrolden çıkan otomobil şarampole devrildi: 2 yaralı
Elazığ’da 700 bin lira değerinde sahte para ele geçirildi: 1 tutuklama
MSB: "Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak’ın kuzeyindeki Gara bölgesinde tespit ettiği 2 PKK’lı terörist ile Suriye’nin kuzeyinde belirlediği 2 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hâle getirdi."
Hırsızlık yaptığı iddia edilen 3 şahıstan biri yakalandı
Seydikemer’de orman yangını
İki farklı suçtan aranan şahıs yakalandı