Uyuşturucu aleminde yakalanan 3 kişi tutuklandı

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde uyuşturucu alemi yapılan bir eve yapılan baskında yakalanan 3 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.Bir istihbaratı değerlendiren İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Narkotik ve İstihbarat ile Safranbolu...

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde uyuşturucu alemi yapılan bir eve yapılan baskında yakalanan 3 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Bir istihbaratı değerlendiren İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Narkotik ve İstihbarat ile Safranbolu İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri içerisinde biri bayan 3 şahsın uyuşturucu alemi yaptığı bir eve baskın yapmış, İlayda S. ile Alihan Ö. ve Ertuğrul İ. isimli 3 şahsı suç üstü yakalarken, 20,87 gram metamfetamin, 1,07 gram eroin, 2,08 gram sıvı esrar, 4 adet uyuşturucu kullanma aparatı (payp) ile bir adet sahte kimlik ve uyuşturucu madde satışından elde edildiği değerlendirilen 6 bin TL ele geçirmişti.
Jandarmadaki ifadeleri alındıktan sonra sağlık kontrolünden geçirilen 3 kişi sevk edildikleri Safranbolu adliyesinde çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Karabük T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Asayiş Haberleri

Kontrolden çıkan tır bariyerlere çarparak durabildi: 1 yaralı
Denizli’de uyuşturucu tacirlerine operasyon: 23 gözaltı
Antalya’da kurallara uymayan motosiklet sürücülerine ceza yağdı
Sulama kanalında çürümüş ceset bulundu
Kırklareli’nde 257 kaçak göçmen yakalandı
İsrail’in Lübnan’da sivillerin sığındığı binaya düzenlediği saldırıda can kaybı 45’e yükseldi
Pencereden düşen yaşlı adam hayatını kaybetti
Ormanda gizlenen zanlı JASAT operasyonuyla yakalandı
Hakkari’de bir ayda 190 kişi yakalandı
Edirne’de sağanak nedeniyle zemin katları su bastı