Ufuk Sarıca: "Maçın rahat geçmesini beklemiyordum"

Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca, Mersinspor maçı sonrasında yaptığı açıklamada, karşılaşmanın rahat geçeceğini beklemediklerini dile getirdi.Türkiye Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Karşıyaka, 3. haftada Mersinspor ile karşı karşıy...

Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca, Mersinspor maçı sonrasında yaptığı açıklamada, karşılaşmanın rahat geçeceğini beklemediklerini dile getirdi.
Türkiye Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Karşıyaka, 3. haftada Mersinspor ile karşı karşıya geldi. Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda oynanan müsabakayı Karşıyaka, 107-81’lik skorla kazanmayı başardı. Müsabaka sonrasında açıklamalarda bulunan Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca, takımının gösterdiği performanstan memnun olduğunu söyleyerek, "İlk yarıyı 17 asist ve sadece 1 top kaybıyla tamamladık ki bu gerçekten muazzam bir oran. Ancak ilk yarıda özellikle verdiğimiz basket fauller ve ribaundlardan yediğimiz üçlükler nedeniyle yakın bitti. Fakat ikinci yarıda bu hataları telafi ettik. Son derece akıcı bir basketbol oynadık ve 6 oyuncumuz çift haneli sayılara ulaştı, maçı da 29 asist ile bitirdik. Son üç maçımızda herkesten katkı aldık, Sean ve Thomas’ın eksik olduğu dönemde takım büyük bir karakter gösterdi. Bu maçın bu kadar rahat geçmesini beklemiyorduk, zor olacağını düşünüyordum. Ancak takımda herkes üstüne düşeni fazlasıyla yaptı. Tüm takımımı gönülden tebrik ediyorum" dedi.

Spor Haberleri

Fatih Tekke: “Mağlubiyetin sorumlusu tamamen benim”
Mourinho: "Bu ligi biliyoruz, bazı takımlar daha kolay maç kazanıyorlar”
Yüksel Yıldırım: “Samsunspor adım adım hedeflediği yere doğru gidecek”
Sami Uğurlu: “Deplasmanda bu puanları toplayan takımın çok daha fazla puan alması gerekiyordu"
Reis: “Fenerbahçe’ye karşı 2 kez geriden gelip maça tutunduk”
TFF 2. Lig: Elazığspor: 5 - Arnavutköy Belediyespor: 0
TFF 2. Lig: Karacabey Belediyespor: 3 - Giresunspor: 1
Sakaryaspor-İstanbulspor maçının ardından
TFF 2. Lig: Isparta 32 Spor: 0 - İskenderunspor: 0
TFF 2. Lig: Fethiyespor: 1 - Adana01 FK: 2