UEFA Başkanı Ceferin, TFF Başkanı Büyükekşi’yi tebrik etti

UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, 2026 UEFA Avrupa Ligi Finali ve 2027 UEFA Avrupa Konferans Ligi Finali’nin Türkiye’de oynanması yönünde alınan kararın ardından Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi’yi tebrik etti.UEFA Yö...

UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, 2026 UEFA Avrupa Ligi Finali ve 2027 UEFA Avrupa Konferans Ligi Finali’nin Türkiye’de oynanması yönünde alınan kararın ardından Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi’yi tebrik etti.
UEFA Yönetim Kurulu Toplantısı için İrlanda’nın başkenti Dublin’de bulunan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, UEFA Başkanı Aleksander Ceferin ile bir araya geldi. 2026 UEFA Avrupa Ligi Finali ve 2027 UEFA Avrupa Konferans Ligi Finali’nin Türkiye’de oynanması yönünde alınan kararı büyük bir mutlulukla karşıladığını ifade eden Büyükekşi, Ceferin’e teşekkürlerini iletti.
Bu kararı UEFA yönetim kurulu olarak aldıklarını ifade eden Aleksander Ceferin, Mehmet Büyükekşi’yi tebrik ederek yapılan iş birliği için de teşekkür etti.

Spor Haberleri

A Milli Futbol Takımı, İzlanda deplasmanında
U14 Milli Takım Ege Bölge Karması için kıyasıya mücadele ettiler
Kayseri’de Futbol Gözlemci Aday Kursu açılacak
Erciyes’e 29 Ekim CumhuriyetTırmanışı yapılacak
Bodrum FK’nın mutlu günü
Galatasaray Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı sona erdi
Elazığ TSO Başkanı Alan’dan Elazığspor’a prim
Bahçelievler Belediyesi Kadın Voleybol Takımı kendi evindeki ilk Sultanlar Ligi maçını 3-0 kazandı
Bursaspor moral yemeğinde bir araya geldi
Nilüfer Belediyespor zirve yürüyüşünü sürdürüyor