Turkuvaz Medya Grubu’ndan Bakan Şimşek’in konuşmalarının çarpıtıldığı gerekçesiyle açıklama

Turkuvaz Medya, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in konuk olduğu ekonomi kanalının bir programında yaptığı açıklamalara yapılan bazı haberlerin gerçeği yansıtmadığını ifade etti.Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in katıldığı,...

Turkuvaz Medya, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in konuk olduğu ekonomi kanalının bir programında yaptığı açıklamalara yapılan bazı haberlerin gerçeği yansıtmadığını ifade etti.
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in katıldığı, programda yaptığı konuşmasının çarpıtılması üzerine Turkuvaz Medya Grubu bir açıklama yaptı.
Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
“Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in konuk olduğu Turkuvaz Medya’nın ekonomi kanalında düzenlenen programda kamuoyunda gerçeği yansıtmayan haberler yapılmıştır. Defalarca toplantının kamuoyuna kapalı olduğu belirtilmesine rağmen Bakana sorulan soruları ve içeriği bilmeden kira fiyat artışı, konut kredileri ve kredi kartlarıyla ilgili konuşmalar çarpıtılarak resmi kararlar alınmış gibi yansıtılmıştır. 11’incisi düzenlenen sohbetlerimizde sektör temsilcileriyle fikir tartışmalarında bulunulmaktadır. İlk kez böyle bir tabloyla karşılaşılmaktadır. Bahse konu haberlerde iddia edildiği gibi resmi bir açıklamada bulunulmamıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Ekonomi Haberleri

Jeotermal serada yeni sezon fideleri dikildi
Gratis’ten 15. yılında lojistiğe büyük yatırım
Limiti 100 bin lira ve üzerindeki kredi kartlarından 750 liralık pay alınmasını öngören yasa teklifi ertelendi
Limiti 100 bin lira ve üzerindeki kredi kartlarından 750 liralık pay alınmasını öngören yasa teklifi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda
BAÜN’ün Kuzuları Dünyaya Gözlerini Açmaya Başladı
Türk-Arap Ekonomi Forumu’na geri sayım başladı
DDC Makina, 958 firmanın stant açacağı Avrasya Fuarı’na katılacak
Samsun tarımında ’kokarca’ ve ’domuz’ tehdidi
Yenilenen Mercedes-Benz V-Serisi Türkiye’de satışa sunuldu
Muş’ta elma hasadından 25 milyon lira gelir bekleniyor