Türksat, Kamu- BİB’25-BİMY’29 Bütünleşik Etkinliği’ne katılacak

Türksat, Türkiye Bilişim Derneği tarafından 18-19 Kasım'da Antalya'da katılımcılarına kapılarını açacak olan Kamu-BİB'25-BİMY'29 Bütünleşik Etkinliği'ne...

Türksat, Türkiye Bilişim Derneği tarafından 18-19 Kasım'da Antalya'da katılımcılarına kapılarını açacak olan Kamu-BİB'25-BİMY'29 Bütünleşik Etkinliği'ne iletişim sponsoru oldu.

Kamuda bilişim üzerine çalışan yöneticilerin ve karar vericilerin tecrübelerini paylaşacağı, sektörün öncü firmalarının teknoloji eğilimlerine dair bilgi vereceği Kamu- BİB'25 - BİMY'29 Bütünleşik Etkinliği, Türkiye Bilişim Derneği tarafından 18-19 Kasım'da Antalya'da katılımcılarına kapılarını açacak.

Cumhurbaşkanlığı, bağlı kuruluşlar, bakanlıklar, yerel yönetimler, üniversite, özel sektör, STK temsilcileri, bilim insanları, bilişim profesyonelleri ve uzmanlarının katılımı ile "dijital gelecek ve ötesi" temasıyla gerçekleştirilecek organizasyonda Türksat, iletişim sponsoru olarak yerini alacak.

Söz konusu etkinlikte "Gelecek Çok Bulutlu, Bulutun Altı / Üstü", "Dijital Gelecekte Siber Güvenlik", "Geleceğin Vizyoner CIO'ları" ve "Konumsuz Organizasyonlar ve Sayısal Uçurum" başlıklarında yüksek katılımlı ve etkileşimli paneller düzenlenecek.

Teknoloji Haberleri

BEUN B-Dispate, TEKNOFEST’te adını ilk üçe yazdırdı
İlk defa düzenlenen insansız deniz aracı yarışması otonom sürüşleriyle tamamlandı
Adana Havalimanı’nda TEKNOFEST hazırlıkları sürüyor
TEKNOFEST Drone Şampiyonası Mersin’de başladı
Uzmanından ikinci el telefon alacaklara tavsiyeler: "e-Devlet üzerinden IMEI sorgusu yapılmalı"
Selçuk Bayraktar, insansız deniz aracı yarışmacılarıyla bir araya geldi
Gençlerden Selçuk Bayraktar’a yoğun ilgi
İzmir’de lise öğrencilerinin yaptığı 45 proje sergilendi
Selçuk Bayraktar: "Savunma sanayimizdeki yüzde 85 oranında dış bağımlılık yüzde 20’lere düştü"
İnsansız deniz araçları dereceye girmek için mücadele etti