Türkiye'nin güney yıldızı yapma idealiyle yola çıktık

MERSİN (AA) - AK Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sever, seçim çalışmaları çerçevesinde Mersin Diyarbakırlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Sever,...

MERSİN (AA) - AK Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sever, seçim çalışmaları çerçevesinde Mersin Diyarbakırlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. 

Sever, ziyarette yaptığı konuşmada, dünyayla yarışan bir Mersin yaratacaklarını belirterek, kenti çıkar kavgalarına kurban etmeyeceklerini söyledi.

Mersin'i Türkiye'nin güney yıldızı yapma idealiyle yola çıktıklarını anlatan Sever, şunları kaydetti:

"Mersin'in bugün içinde bulunan hazin tablonun, bir vizyon, kararlılık ve beceri sorunu olduğunu düşünüyorum. Bizim vizyonumuz, kendi kabuğunda yaşayan, küçük hesaplara, çekişmelere ve kazanç kavgalarına kurban edilen bir Mersin değil. Bizim vizyonumuz, dünyaya açılmış, dünyayla yaşayan ve dünya ile yarışan bir Mersin yaratmak. Bunu ancak birlikte başarabiliriz. Birlikte olursak, birlikte yaparsak, bakın Mersin nasıl değişecek. Mersin'e ülke içinden ve ülke dışından yatırımcı çekeceğiz. Daha fazla yatırım, daha fazla üretim ve daha fazla istihdamla Mersin'deki işsizliği ve fakirliği ortadan kaldıracağız." 

Sever, halkın refah seviyesini yükselteceklerini ifade ederek, Mersin'de doğup büyüyenlerin Mersin'de kalarak iş güç sahibi olacaklarını ve başka yerlere çalışmaya gitmelerine gerek kalmayacağını sözlerine ekledi. 

Yerel Seçim 2014 Haberleri