Türkiye'de gerilim stratejisi uygulanmaktadır

MHP Bandırma İlçe Başkanı Karani Erkul: ''Türkiye'de gerilim stratejisi uygulanmaktadır. Her gün bir olay yaşanmakta ve şiddet artmaktadır.''

BALIKESİR (AA) - MHP Bandırma İlçe Başkanı Karani Erkul, ''Türkiye'de gerilim stratejisi uygulanmaktadır. Her gün bir olay yaşanmakta ve şiddet artmaktadır.'' dedi.

Bandırma Kuzey Kafkas Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanlığını ziyaret etti. Ziyarette konuşan Erkul, ''Türkiye'de gerilim stratejisi uygulanmaktadır. Her gün bir olay yaşanmakta ve şiddet artmaktadır. Seçimler geliyor, gidiyor. Ama kalıcı olan devlettir, milletin birliğidir ve toprağın bütünlüğüdür, her şeyden evvel de kardeşliğimizdir. Onun için çok soğukkanlı, sabırlı olmalıyız. Ülkede yaşanan gerilimlere karşı başta siyasi partiler olmak üzere toplumun her kesimi sağ duyulu davranması gerekmektedir '' dedi.

Erkul, seçimin yaklaşmasına rağmen siyasi partilerin ülke meselelerini konuşamadığını, projelerini anlatamadığını savunarak, ''Var yok yolsuzluk ve rüşvet.  Bundan çıkmak lazım. Onun için sokaklarda olmayalım. Toplumsal harekete teşvik edenlere kapılmayalım. Demokrasi içerisinde çözümümüzü arayalım. Gençleri toplumu birbirine kıydıracak hatalara düşmeyelim. Ülkemizde istikrara kardeşliğe ihtiyaç var. Birliğe beraberliğe ihtiyaç var'' ifadesini kullandı.

 

 

Yerel Seçim 2014 Haberleri