Turkcell Superonline'dan kullanıcılarına yeni seçenekler

Turkcell Superonline, ''Benim Fiber İnternetim, Benim Seçimim'' konsepti ile kullanıcılarına yeni seçenekler sunuyor.

İSTANBUL-  Konuya ilişkin yapılan açıklamada, müşterilerin bundan böyle kullanım alışkanlıklarına göre birçok farklı seçenek arasından ihtiyaçlarına en uygun internet paketini satın alabilecekleri, kullanım kontrolünün müşterilere bırakıldığı, böylece belirsiz kota aşım ücretinin artık sorun olmayacağı bildirildi.
     Verilen bilgiye göre; ''Fiber Hıza Devam'' paketini seçen kullanıcılar, hız alanını aşsalar bile hızları 1 Mbps'e düşmeyecek. Seçtikleri paketin hız alanını aşan kullanıcılar, otomatik olarak bir üst hız alanlı pakete geçecekler.
     Ne ödeyeceğini bilmek isteyen, fatura sürprizlerini ve belirsiz kota aşımlarını sevmeyenler için hazırlanan ''Esnek Kotalı İnternet'' seçeneğinde ev numarasını da Turkcell Superonline'a taşıyanlar, 20 Mbps hızında 4 GB kotalı fiber interneti 24 liraya alabilecekler. Kotalarını aşmaları durumunda ise o ay için limitsiz pakete geçerek fiber interneti kullanmaya devam edecekler. Böylece kotalı da olsa fiber internet kullanıcıları, kota aşımı yapma tedirginliği taşımadan diledikleri kadar internet kullanabilecekler. Bu paketi alan kullanıcılar, en fazla 49 lira ödeyecekler.
     İnternet kullanımını kontrol altında tutmak isteyen kullanıcılar için sunulan kotası dolduğunda duran internet ise özellikle çocuğunun internet başında uzun zaman geçirmesini istemeyen ailelerin tercihi olarak dikkati çekiyor. 20 Mbps hızında fiber internet ile 4 GB ya da 8 GB kota seçeneklerinden kendine uygun olanı alan kullanıcılar, kotaları dolduğunda ek kota satın alana kadar internet hizmetini durdurabiliyor. Böylece Turkcell Superonline, internet erişimi ile ilgili kontrolü yüzde 100 kullanıcılarına veriyor. Bu paketi tercih edecek kullanıcılar, interneti ihtiyaçları kadar kullanacak, kullandıkları kadar ödeme yapacaklar.
     Kampanyada, ev numarasını da Turkcell Superonline'a taşıyanlar 20 Mbps ve 4 GB kotalı fiber interneti 29 liraya, 20 Mbps ve 8 GB kotalı fiber interneti 34 liraya alabilecekler. Ayrıca diledikleri zaman, ihtiyaçları kadar 1 GB ve 4 GB ''Joker Kota'' paketlerini satın alarak internet kullanmaya devam edebilecekler.
     Turkcell Superonline'ın fiber internet kampanyalarında da sabit numarasını Turkcell Superonline'a taşıyanlar ''avantajlı'' internet paketlerinden ve yüzde 40'a varan indirimli telefon hizmetlerinden yararlanabilecek.
     Turkcell Superonline Genel Müdürü Murat Erkan, şimdiye kadar Türkiye'de ''ilk defa'' eve kadar bin Mbps internet hizmetini sunduklarını, 24 ay sabit fiyat garantisi uygulamasına imza attıklarını ve ''avantajlı'' ev telefonu paketleriyle sabit numara taşımada ''lider'' olduklarını belirtti.
     Bu kampanyaları 8 ilde yerinde yaptıkları odak görüşmelerde yüzlerce kullanıcıyı yaklaşık 120 saat dinleyerek, onların isteklerine kulak vererek oluşturduklarını vurgulayan Erkan, ''Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Turkcell Superonline'ın yenilikçi kampanyaları, pazarı yeniden şekillendirmeye devam edecek. Bugün de yine Türkiye'de ilk kez Turkcell Superonline'ın sunacağı yepyeni kampanyaları duyurmaktan gurur duyuyoruz. 'Benim Fiber İnternetim, Benim Seçimim' çatısı altında sunduğu kampanyalarıyla bir kez daha oyunun kurallarını değiştiriyor ve hem fatura hem de kullanım kontrolünü abonelerimize bırakıyoruz'' ifadelerini kullandı.

Hibe - Proje - Burs Haberleri