Türk sürücülerinin yaşadığı vize problemine karşı imza kampanyası başlatıldı

Uluslararası Nakliyeciler Derneği, Türk sürücülerinin yaşadığı Schengen vize problemine dikkat çekmek ve bu sorunun çözülmesi için bir imza kampanyası başlattı.Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND), Türk sürücülerinin yaşadığı S...

Uluslararası Nakliyeciler Derneği, Türk sürücülerinin yaşadığı Schengen vize problemine dikkat çekmek ve bu sorunun çözülmesi için bir imza kampanyası başlattı.

Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND), Türk sürücülerinin yaşadığı Schengen vize problemine dikkat çekmek ve bu sorunun çözülmesi için bir imza kampanyası başlattı. Change.org üzerinden başlatılan kampanya, Türk sürücülerinin yaşadığı vize sorunlarını gündeme taşımayı, AB ve Türk yetkililerinden acil çözüm talep etmeyi amaçlıyor.

Türk sürücüleri, Avrupa Birliği ülkelerine gidişte ciddi vize engelleriyle karşı karşıya kalıyor. Bu durum, Türkiye’nin Avrupa’ya ihracatını olumsuz etkiliyor ve karayolu ile ticaretin durma noktasına gelmesine neden oluyor. Kampanya, bu engellerin kaldırılması ve Türk sürücülerinin vize süreçlerinde kolaylık sağlanması, getirilen engellerin hem AB hem de Türkiye ekonomisine zarar verdiği için kamuoyu oluşturmayı hedefliyor.

Ekonomi Haberleri

Erzincan Tatlısu’da kadınlar hem üretecek hem satacak
Erzincan’ı bal merkezi yapacak protokol imzalandı
Küresel iş dünyasının devleri İstanbul’a geliyor
Alın teriyle gelen kazanç: Torlukçuların zorlu kömür mesaisi
Mersin’de incirin sezonu 80 lirayla kapatması üreticinin yüzünü güldürdü
Pazarda 30 liraya kadar çıkan sebzeye 3 liraya alıcı bulamayan çiftçi ürününü sürdü
Hamsi tezgahta yenildiği palamudu ihracatta solladı
Türk mobilya ihracatçıları Fas’ta Çin’in tahtına göz dikti
Kadın zeytincilere, zeytin yetiştiriciliği eğitimi
Vali Çeber, Antep fıstığı lisanslı depoda incelemelerde bulundu