Türk Nöroloji Derneği, zirve tırmanışı öncesi İshak Paşa Sarayı’nda

Türk Nöroloji Derneği, asistan ve uzmanların eğitimine katkıda bulunmak için, bir sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde Ağrı Dağı’nda ‘zirve tırmanışı’ yapmak için Ağrı’ya geldi.Türk Nöroloji Derneği, Dernek Başkanı Prof. Dr. Murat Te...

Türk Nöroloji Derneği, asistan ve uzmanların eğitimine katkıda bulunmak için, bir sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde Ağrı Dağı’nda ‘zirve tırmanışı’ yapmak için Ağrı’ya geldi.
Türk Nöroloji Derneği, Dernek Başkanı Prof. Dr. Murat Terzi önderliğinde, asistan ve uzmanların eğitimine katkıda bulunmak, aynı zamanda hekimlerin yaşadığı mesleki zorluklara dikkat çekmek için, Türkiye genelinden nöroloji öğretim üyesi uzman ve araştırma görevlilerinin katılımı ile ’Ağrı Dağı Tırmanışı’ yapacak. Bu doğrultuda Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesine gelen ekip, tırmanış rehberi Cuma Saltik ile birlikte tarihi İshak Paşa Sarayı’nı ziyaret etti.
Türk Nöroloji Derneği Başkanı ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Terzi, “Türk Nöroloji Derneği olarak, Türkiye’nin farklı illerinden 15 Nöroloji uzmanıyla Doğubayazıt’tayız. Bir farkındalık etkinliği için buradayız. Özellikle nöroloji uzmanları be asistanların eğitimi için bir ardayız. Yaklaşık 5 gün sürece bir etkinliği gerçekleştiriyoruz” dedi.

Yaşam Haberleri

Kuşadası’nda merkeze yaban domuzları indi, o anlar kameraya yansıdı
Gaziantep’te deprem konutları teslim ediliyor
TZOB Genel Başkanı Bayraktar Niğde’de patates ve soğan hasadına katıldı
"Edirne kırmızısı" doğduğu topraklarda yeniden hayat buldu
Bodrum’da sarı yaz bereketi
Hendek’in o mahallesi asfalt ile buluştu
Iğdır’da hayvanları koruma günü etkinliği
Son 1 yılda adından sıkça söz ettiren Ergan Dağı Kayak Merkezi şimdi de yeni otel projesi ile gündeme oturdu
Alkan, Süt Üreticileri Birliklerini Ziyaret Ederek Sertifikalarını Verdi
Soydan: “Kışlak mücadelesinde kokarcalar avlanmak için avucumuza gelecek”