Turgutluspor isim değişikliğine gitti

Manisa’nın profesyonel liglerdeki 3 temsilcisinden biri olan ve Nesine 3. Lig 4. Grup’ta mücadele eden Turgutluspor şirketleşme kararı alarak ismini 7 Eylül Turgutlu 1984 Sportif Yatırımlar A.Ş. olarak değiştirdi.Manisa’nın Turgutlu il...

Manisa’nın profesyonel liglerdeki 3 temsilcisinden biri olan ve Nesine 3. Lig 4. Grup’ta mücadele eden Turgutluspor şirketleşme kararı alarak ismini 7 Eylül Turgutlu 1984 Sportif Yatırımlar A.Ş. olarak değiştirdi.
Manisa’nın Turgutlu ilçesinde Toprakspor ve Tukaşspor’un birleşmesiyle 1984 yılında kurulan ve bu sezon profesyonel liglerdeki 3 Manisa temsilcisinden biri olan Turgutluspor, 50 milyon TL’lik borcunun ardından geçen ay olağanüstü kurula giderek şirketleşme kararı almıştı. Alınan karar sonrası Turgutluspor’un adı 7 Eylül Turgutlu 1984 Sportif Yatırımlar A.Ş. olarak değiştirdi. Yeni ismiyle ligdeki mücadelesine devam edecek olan 7 Eylül Turgutlu 1984 Sportif Yatırımlar A.Ş., yapılan değişiklikle, hem kulübün mali durumunu düzeltmeyi hem de yeniden yapılandırmayı amaçlarken, finansal açıdan da istikrara ulaşmayı hedefliyor.
Öte yandan yeni ismiyle 7 Eylül Turgutlu 1984 Sportif Yatırımlar A.Ş., ligin 4. haftasında deplasmanda Büyükçekmece Tepecik Spor A.Ş. ile 1-1 kalarak ligdeki ilk puanını kazandı.

Spor Haberleri

Vanspor, Teknik Direktör Tahsin Tam ile yollarını ayırdı
Ayvalıklı off-roadcılar 80’ler gecesiyle coştu
Bursaspor ile Muşspor taraftarı yemekte buluştu
Hakkari’de basketbol sahasının açılışı yapıldı
Galatasaray, FC RFS maçı hazırlıklarına başladı
2025 Dağ Bisikleti Eliminator Dünya Şampiyonası Sakarya’da gerçekleşecek
’3. Uluslararası Kilikya Ultra Maratonu’ Mersin’de başladı
Kayserispor ile Beşiktaş 47. randevuda
Menemen FK, ilk puan kaybını yaşadı
Göztepe, ligde ilk yenilgisini aldı