Turgutlu’da emniyet ve zabıtadan ortak denetim

Turgutlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların sağlık, huzur ve esenliğini sağlamak amacıyla yol ve kaldırım işgallerine yönelik denetimlerini gerçekleştirdi.Turgutlu Belediyesi Zabıta M...

Turgutlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların sağlık, huzur ve esenliğini sağlamak amacıyla yol ve kaldırım işgallerine yönelik denetimlerini gerçekleştirdi.
Turgutlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler şehrin huzuru ve esenliğini korumak adına çalışma ve denetimlerine gece gündüz demeden devam ediyor. Zabıta ekipleri, Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile birlikte yol ve kaldırım işgaline uymayan kişi ve işletmelere yönelik denetim gerçekleştirdi. Birçok noktada denetim ve kontrollerde bulunan ekipler kurallara aykırı olarak belirlenen kişi ve işletmelere uyarılar yapılarak gerekli cezai işlemlerini uyguladı.
Turgutlu Belediyesi Zabıta Müdürü Hasan Kızıl, “Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz, Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile birlikte denetim ve kontrollerine gece gündüz demeden devam ediyor. Turgutlu genelinde farklı adreslerde yapılan denetimlerde kurallara aykırı davranan kişi ve işletmeler tespit edilip ekiplerimiz tarafından gerekli uyarılarda bulunuldu ve cezai işlem uygulandı. Denetimlerimiz devam edecek” dedi.

Asayiş Haberleri

Samsun’da pet shop’a silahlı saldırı
Durakta bekleyen öğretmenleri alan araca kamyon çarptı: 1 ölü, 5 yaralı
Osmaniye merkezli terör operasyonunda 8 tutuklama
Hassas burun "Alkış" kargo aracında 710 kilogram kaçak tütün buldu
Eşini öldürmeden önce Google’da arama yapmış
Isparta’da cadde ortasındaki silahlı kavgayla ilgili 9 kişi tutuklandı
Kapaklı’da 4. kattan düşen çocuk yaralandı
Devrek’te yeni emniyet müdürü göreve başladı
22 yıldır firari gezen katil zanlısını jandarma yakaladı
Cinayetle sonuçlanan konut satışı kavgasında baba ve oğul tutuklandı