Turgutlu Belediyesinde geleneksel bayramlaşma töreni yapıldı

Turgutlu Belediyesinde her bayramda geleneksel hale gelen bayramlaşma töreni gerçekleştirildi. Başkan Çetin Akın, “Tüm mesai arkadaşlarımın Kurban Bayramı’nı kutluyor; aileleri ve sevdikleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu nice bayra...

Turgutlu Belediyesinde her bayramda geleneksel hale gelen bayramlaşma töreni gerçekleştirildi. Başkan Çetin Akın, “Tüm mesai arkadaşlarımın Kurban Bayramı’nı kutluyor; aileleri ve sevdikleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu nice bayramlar diliyorum” dedi.
Turgutlu Belediyesi bayramlaşma geleneğini her bayramda olduğu gibi Kurban Bayramı’nda da sürdürdü. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Başkan Yardımcıları Evren Erbaş, Mithat Erden, Özel Kalem Müdürü Ali Nasuhoğlu, Personel AŞ. Genel Müdürü Orhan Eratıcı ile birlikte Kurban Bayramı öncesindeki son mesai gününde belediye personeliyle bir araya gelerek Kurban Bayramı’nı tebrik etti.
Personelin bayramını kutlayan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Mübarek Kurban Bayramı öncesinde mesai arkadaşlarımızla bayramlaştık. Tüm mesai arkadaşlarımın Kurban Bayramı’nı kutluyor; aileleri ve sevdikleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu nice bayramlar diliyorum” dedi.

Siyaset Haberleri

Başkan Sandıkçı: “İlçemize güvenli ve konforlu yollar kazandırıyoruz”
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Iğdır’da
Doğan, CHP Genel Başkanı Özel ile görüştü
Başkan Çelik, Bozkurt’un projelerini CHP lideri Özel’e anlattı
Kuzey Kore: "Güney Kore ile kara ve demir yolu bağlantılarını keseceğiz"
Başkan Günel, Aydın’da ‘Doğal Şehirler Birliği’ için temaslarda bulundu
AK Parti Menemen İlçe Başkan Adayı Hanifi Can’dan birlik ve beraberlik mesajı
Prof. Dr. Ayhan Kara: “İran’daki nükleer tesislerin hedef alınması, insanlığı yok oluşa sürükleyecek bir süreci tetikleyebilir”
Filistin Dışişleri Bakanlığı’ndan İsrail’in işgal ve soykırımına kınama
Adalet Bakanı Tunç: "Bazı sosyal ağ sağlayıcılarında ve internet sayfalarında suç teşkil eden içeriklerle ilgili soruşturma başlatıldı”