Turgutlu Belediyesi dördüncü kez yağlı güreşlere hazırlanıyor

Turgutlu Belediyesi, bu yıl dördüncü kez düzenleyeceği Yağlı Pehlivan Güreşleri için hazırlıklara başladı. Türkiye’nin ünlü başpehlivanlarının da katılacağı Yağlı Pehlivan Güreşleri, 6 Ekim Pazar günü saat 09.00’da Irlamaz Alanı Amfitiyatro...

Turgutlu Belediyesi, bu yıl dördüncü kez düzenleyeceği Yağlı Pehlivan Güreşleri için hazırlıklara başladı. Türkiye’nin ünlü başpehlivanlarının da katılacağı Yağlı Pehlivan Güreşleri, 6 Ekim Pazar günü saat 09.00’da Irlamaz Alanı Amfitiyatro’da güreş severleri ağırlayacak.
Düzenlediği etkinliklerle gelenekleri yaşatmaya devam eden Turgutlu Belediyesi, Yağlı Güreşlere hazırlanıyor. Türkiye’nin dört bir yanından gelecek olan ünlü başpehlivanlar ve genç güreşçiler, er meydanında ter dökerek izleyenlere heyecan dolu anlar yaşatacak. Turgutlu Belediyesinin ev sahipliğinde geçmiş yıllarda da büyük ilgi gören güreşler, bu sene de 500’ü aşkın pehlivanın katılımıyla renklenecek. Yağlı Güreşler, 6 Ekim Pazar günü Irlamaz Alanı Amfitiyatro’da gerçekleşecek. Müsabakalar saat 09.00’da başlayacak.
Dördüncü kez düzenlenecek olan Yağlı Pehlivan Güreşleri hakkında açıklamada bulunan ve tüm Turgutlu halkını güreşlere davet eden Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Güreşler, hem tarihi bir mirasın yaşatılması hem de halkımızın kaynaşması açısından büyük önem taşıyor. Bu kapsamda Yağlı Pehlivan Güreşlerimizi bu yıl dördüncü kez düzenlemeye hazırlanıyoruz. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Türkiye’nin dört bir yanından gelecek olan güreş severlerimize unutamayacakları bir gün yaşatacağız. Ünlü başpehlivanlarımızla birlikte genç güreşçilerimizin de er meydanında mücadele edeceği Yağlı Pehlivan Güreşlerimize tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum” dedi.

Spor Haberleri

44 yıllık dostluk Düzce’de buluştu
Yalova’nın ilk kadın karate antrenörü oldu
Beşiktaş’ın Ajax maçı kamp kadrosu belli oldu
Emin Müftüoğlu: “Bisiklet turizminden aldığımız pay her geçen gün artıyor”
Uluslararası Kilikya Ultra Maratonu bu hafta koşulacak
1966 Edremitspor, yeni sezona hazır
Kylian Mbappe sakatlandı
Trabzonspor’dan Umut Bozok ve Arseniy Batagov’un sağlık durumuyla ilgili açıklama
Galatasaray, PAOK yöneticilerini Galatasaray Adası’nda ağırladı
Ula’da “Hareket Ediyoruz, Ula’da Top Sürüyoruz” etkinliği düzenlendi