Turgut Özal Bulvarı, 7 Eylül’e kadar kısmi olarak trafiğe kapatıldı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat Turgut Özal Bulvarı’nda gerçekleştirilecek altyapı çalışmaları dolayısıyla arterin 7 Eylül Cumartesi gününe kadar kısmi olarak trafiğe kapalı olacağını duyurdu.Kahramanmaraş Büyükşehir Be...

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat Turgut Özal Bulvarı’nda gerçekleştirilecek altyapı çalışmaları dolayısıyla arterin 7 Eylül Cumartesi gününe kadar kısmi olarak trafiğe kapalı olacağını duyurdu.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve KASKİ Genel Müdürlüğü iş birliğiyle şehir genelinde yeni şebeke hatlarının imalatı büyük bir hızla sürüyor. Bu kapsamda gerçekleştirilecek altyapı çalışmaları dolayısıyla Onikişubat’ın işlek arterlerinden Turgut Özal Bulvarı, 7 Eylül Cumartesi gününe kadar kısmi olarak trafiğe kapalı olacak.
Ulaşım Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada, gerçekleştirilecek altyapı çalışmaları sırasında ulaşımda herhangi bir olumsuzlukla karşılaşılmaması için trafik işaret ve işaretçilerine dikkat edilmesi ve ulaşımda alternatif güzergahların kullanılmasının önem arz ettiği belirtildi.

Yaşam Haberleri

Kulu’da pancar hasadı başladı
DSİ 17. Bölge Müdürlüğünden ‘siyanür’ iddialarına yalanlama
Bir haftada 5 bin 958 ton sıcak asfalt atıldı
Bina yıkımında molozlar sokağı kapattı
Kentsel dönüşüme belediye meclisinden onay çıktı, Çorum’un çehresi değişiyor
Uludere İçme Suyu Arıtma Tesisi, öğrencilerin dersine konu oldu
Kepez’den can dostlara anlamlı etkinlik
350 milyon yıl önce yaşayan hayvan fosilleri bulundu
Atık yağ karşılığında 1 öğün yemek
Kuzey Ege’de deniz sezonu devam ediyor