"Tulum Peyniri ve Toplu Sera Bölgesi" ile ilgili protokol imza töreni düzenlendi

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu başkanlığında, 'Tulum Peyniri ve Toplu Sera Bölgesi' ile ilgili protokol imza töreni düzenlendi.İlhak Kütüphanesi salonunda düzenlenen protokol imza törenine Vali Aydoğdu’nun yanı sıra Belediye Başkanı Bek...

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu başkanlığında, "Tulum Peyniri ve Toplu Sera Bölgesi" ile ilgili protokol imza töreni düzenlendi.
İlhak Kütüphanesi salonunda düzenlenen protokol imza törenine Vali Aydoğdu’nun yanı sıra Belediye Başkanı Bekir Aksun, EBYÜ Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, vali yardımcıları ilgili birim amirleri ve oda başkanları katıldı.
4 ayrı protokolün imzalandığı törende konuşan Vali Hamza Aydoğdu, "Tek amacımız Erzincan’ı her alanda daha iyi noktalara getirmek. Erzincan’da üretimi arttırmak, yeni istihdam alanları oluşturmak ve bu sayede Erzincan’dan diğer illere göçü durdurmak. İmzalanan protokollerin hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Ekonomi Haberleri

Maralfalfanın ilk hasadı yapıldı
Balıkçılar önümüzdeki günlerde Karadeniz’de palamut bolluğu bekliyor
Uşak Belediyesi’nden 20 adet ticari taksi plakası ihaleye açılıyor
Bakan Yardımcısı Gürcan: "Otomotiv sektörü, 2024 Ocak-Eylül döneminde yüzde 5,3’lük büyüme oranı ile 26,9 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirdi"
Tekneler denize seyrek çıktı, palamut azaldı
Otomotiv parçaları üreten fabrikayı gezdi
Halk pazarında fiyatlar aynı kaldı
Vatandaş ile birlikte zeytin hasadı yaptılar
Pet sektörü ithalatını azaltmayı hedefliyor
MediaMarkt’ın web sitesi, mobil uygulaması ve sadakat programı MediaMarkt CLUB yenilendi