TSO üyeleri Erdemir’i ziyaret etti

Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası’nın üyeleri, Türkiye’nin en büyük yassı çelik üreticilerinden Erdemir’i ziyaret ederek, üretim süreçleri hakkında bilgi aldı.Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası’nın Sac ve Metal Meslek Grub...

Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası’nın üyeleri, Türkiye’nin en büyük yassı çelik üreticilerinden Erdemir’i ziyaret ederek, üretim süreçleri hakkında bilgi aldı.
Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası’nın Sac ve Metal Meslek Grubu üyeleri için Erdemir tesislerine saha gezisi düzenlendi. 28-29 Şubat ile 6-8 Mart tarihlerinde gerçekleştirilen etkinliğe Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası’nın yaklaşık 80 üyesi katıldı.
Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası’nın üyeleri, iş güvenliği bilgilendirme sunumunun ardından gerçekleştirilen saha ziyaretinde, ham maddeden nihai ürün aşamasına kadar çelik üretiminin tüm süreçleri, üretilen ürünler ve kullanım alanları hakkında detaylı bilgi alma fırsatı buldu. Program Erdemir’in Göztepe tesislerinde gerçekleştirilen öğle yemeği ile sona ererken, katılımcılar ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Ekonomi Haberleri

Amasya Pancar Ekicileri Kooperatifi seçimini Mustafa Saatcı kazandı
Maralfalfanın ilk hasadı yapıldı
Balıkçılar önümüzdeki günlerde Karadeniz’de palamut bolluğu bekliyor
Uşak Belediyesi’nden 20 adet ticari taksi plakası ihaleye açılıyor
Bakan Yardımcısı Gürcan: "Otomotiv sektörü, 2024 Ocak-Eylül döneminde yüzde 5,3’lük büyüme oranı ile 26,9 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirdi"
Tekneler denize seyrek çıktı, palamut azaldı
Otomotiv parçaları üreten fabrikayı gezdi
Halk pazarında fiyatlar aynı kaldı
Vatandaş ile birlikte zeytin hasadı yaptılar
Pet sektörü ithalatını azaltmayı hedefliyor