Trabzon’da Nwakaeme’ye yoğun ilgi

Trabzonspor’un tecrübeli kanat oyuncusu Anthony Nwakaeme, taraftarlarla bir araya geldi.Trabzon Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, Trabzonspor’un destekleriyle düzenlenen Trabzon Fan Fest, 1-4 Ağustos tarihleri arasında Hüseyin Avn...

Trabzonspor’un tecrübeli kanat oyuncusu Anthony Nwakaeme, taraftarlarla bir araya geldi.
Trabzon Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, Trabzonspor’un destekleriyle düzenlenen Trabzon Fan Fest, 1-4 Ağustos tarihleri arasında Hüseyin Avni Aker Millet Bahçesi’nde futbolseverlerle buluşuyor. 4 gün boyunca sürecek ve katılımın ücretsiz olacağı festivalde, Ayak Golfü, Ayak Bilardosu, Ayak Dartı, Ayak Tenisi, Dijital Futbol Oyunları ve daha birçok eğlenceli aktivite yer alıyor.
Etkinliğin 2. gününde Trabzonspor’un deneyimli futbolcusu Anthony Nwakaeme taraftarlarla bir araya geldi. Özellikle minik taraftarların yoğun ilgi gösterdiği Nwakame, etkinlik alanındaki bazı aktivitelere katıldı. UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanş maçı ile uzun zaman sonra Trabzonspor forması ile sahaya çıkan Nwakaeme, bordo-mavili taraftarlarla fotoğraf çektirdikten sonra etkinlik alanından ayrıldı.

Spor Haberleri

Beşiktaş’tan tesisleşme için yeni iş birliği
Denizlispor, Tepecik maçı hakemini TFF ve MHK’ye şikayet etti
Şırnak’ta ’Amatör Spor Haftası’ etkinlikleri başladı
Türk Telekom Basketbol Takımı’na takviye gıda sponsoru
Salihli’de 182 judocu kuşak atladı
Şehzadeler’in genç kızları galibiyetlerini Başkan Durbay’a hediye etti
Batmanlı sporcu klasik yayda Türkiye şampiyonu oldu
Çocuklar Haliliye Belediyesi ile futbola ilgi gösteriyor
Muğla’da Amatör Spor Haftası etkinlikler başladı
MSK, galibiyet sevincini kendi sahasında da sürdürmeyi hedefliyor