Torku Şekerspor dünya arenasında

Torku Şeker Bisiklet Takımı sporcusu Haktan Ramazan Sayan, İsviçre’nin Zürih kentinde düzenlenecek olan Dünya Bisiklet Yol Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek.Türkiye’yi uluslararası arenada başarıyla temsil eden Torku Şeker Bisik...

Torku Şeker Bisiklet Takımı sporcusu Haktan Ramazan Sayan, İsviçre’nin Zürih kentinde düzenlenecek olan Dünya Bisiklet Yol Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek.
Türkiye’yi uluslararası arenada başarıyla temsil eden Torku Şeker Bisiklet Takımı sporcusu Haktan Ramazan Sayan, İsviçre’nin Zürih kentinde düzenlenecek olan Dünya Bisiklet Yol Şampiyonası’nda pedal çevirecek. Şampiyonada 26 Eylül’de start alacak olan Sayan, hem Türkiye’yi hem de Torku Şekerspor’u başarıya götürmeyi hedefliyor. Türkiye’nin bisiklet sporundaki yükselen yıldızlarından biri olan Sayan, başarı ile ülkesine dönmeyi hedeflediğini belirtti. Torku Şeker Bisiklet Takımı Milli Antrenörü İsmail Uğurlu da Sayan’ın ülkemizi ve Torku Şekerspor’u gururla temsil edeceğini kaydetti.
PANKOBİRLİK Genel Başkanı ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Erkoyuncu da uluslararası arenada ülkemizi temsil edecek olan Sayan’a başarı dileklerini iletirken şampiyonayı yakından takip ettiğini sözlerine ekledi.

Spor Haberleri

Aydın’da gençler yeteneklerini sergileyecek
Ağrı’dan milli takıma 12 aday
Barcelona’nın kalecisi Ter Stegen, sezonu kapattı
Başkan Soykan, Dünya Şampiyonunu ağırladı
Bodrum Yarı Maratonu için geri sayım başladı
ALG Spor’dan farklı siftah 3-0
Sürdürülebilir Manisa için ‘Hareket’ edildi
Kocaelispor’a Bolu’da saldırı, tabanca ile otobüsün arkasından koştu
Isparta 32 Spor’da Fuat Buruk istifa etti
Sivasspor - Başakşehir maçının biletleri satışa çıktı