Tonlarca atık geri dönüşüme kazandırıldı

Gebze’de ağustos ayı içerisinde 576 ton ambalaj, 30 ton cam, 38 ton tekstil, 700 kilogram elektronik, 214 kilogram pil, 480 kilogram yağ ve 34 kilogram ilaç atığı geri dönüşüme kazandırıldı.Gebze Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır A...

Gebze’de ağustos ayı içerisinde 576 ton ambalaj, 30 ton cam, 38 ton tekstil, 700 kilogram elektronik, 214 kilogram pil, 480 kilogram yağ ve 34 kilogram ilaç atığı geri dönüşüme kazandırıldı.
Gebze Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü ekipleri, kentin farklı atık toplama noktalarından kağıt, karton, metal, plastik, cam, bitkisel yağ, pil ve ilaç atıklarını toplayarak, uygun şekillerde işliyor. Atıklardan dönüştürülebilir olanlar geri dönüşüm tesislerine gönderilirken, dönüştürülemeyenler ise bertaraf edilmek üzere sevk ediliyor. Gebze Belediyesi bu kapsamda ağustos ayı içerisinde, 576 ton ambalaj, 30 ton cam, 38 ton tekstil, 700 kilogram elektronik, 214 kilogram pil, 480 kilogram yağ ve 34 kilogram ilaç atığını toplayarak geri dönüşüme kazandırdı.

Yaşam Haberleri

İzmir Körfezi’ne ‘nefes’ olacak eylem planı yarın açıklanacak
Konya’da yüzlerce yavrusunu sırtında taşıyan zehirli örümcek görüldü
Elazığ’da sabah namazı sonrası doğa yürüyüşü düzenlendi
Karatay Belediyesi’nden Konya’nın girişine estetik dokunuş
Elazığ’ın genç gönüllülerinden sokak hayvanlarına mama desteği
Doğadaki hayvanlar için koruma çalışmaları devam ediyor
Yurtta hava durumu
(Özel) "Hünkar Korusu" ile Bursa nefes alacak
Deniz tutkusuyla gelen başarı
Misinaya dolanarak denizin üzerinde ölümü bekleyen martıyı böyle kurtardılar