TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu: "TUSAŞ tesislerine yönelik hain terör saldırısını lanetliyorum"

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii’ne (TUSAŞ) düzenlenen terör saldırısını lanetleyerek, 'Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralılarım...

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii’ne (TUSAŞ) düzenlenen terör saldırısını lanetleyerek, "Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum" dedi.
TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik hain terör saldırısını lanetliyorum. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Teröre ve onun destekçilerine lanet olsun" ifadelerine yer verdi.

Türkiye Haberleri

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Teröristler ve bunları araç olarak kullananlar hiçbir zaman amaçlarına ulaşamayacaklar"
Yıldırım’da su kesintisi
Osmangazi’de su kesintisi
Nilüfer Atatürk posterleriyle donanıyor
TESK Başkanı Palandöken: “Terör hiçbir zaman hedefine ulaşamayacak”
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Yaralılarımızın çoğu iyi durumda."
Savunma Sanayii Başkanı Görgün: "Biriz ve birlikteyiz, TUSAŞ’ı hedef alan alçak terör saldırısının asıl hedefini çok iyi biliyoruz"
İçişleri Bakanı Yerlikaya: "Büyük ihtimalle saldırıyı terör örgütü PKK’nın yapmış olduğunu değerlendiriyoruz."
İçişleri Bakanı Yerlikaya: "(TUSAŞ’a terör saldırısı) Maalesef şehit sayımız 5 oldu, toplam yaralı sayımız 22."
Didim, Antalya Turizm Fuarı’nda tanıtıldı