TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu: "Asgari ücret ülkemize ve milletimize hayırlı olsun"

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, yeni asgari ücrete ilişkin, '17 bin 2 lira net asgari ücret ülkemize ve milletimize hayırlı olsun' dedi.Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisa...

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, yeni asgari ücrete ilişkin, "17 bin 2 lira net asgari ücret ülkemize ve milletimize hayırlı olsun" dedi.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, 17 bin 2 lira olarak açıklanan asgari ücrete ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Hisarcıklıoğlu, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:
"17 bin 2 lira net asgari ücret ülkemize ve milletimize hayırlı olsun. Gelir vergisi dilimleri de yukarıya doğru güncellenerek çalışanların alım gücü artırılmalı. Bizim gündemimiz; üretim, yatırım, istihdam ve ihracat. Ülkemizin üretim gücünün korunması ve firmaların sürdürülebilirliğinin zarar görmemesi için enflasyonla mücadele kararlı bir şekilde sürmeli, reel sektöre destekler artırılarak devam ettirilmeli.”

Ekonomi Haberleri

Gratis’ten 15. yılında lojistiğe büyük yatırım
Limiti 100 bin lira ve üzerindeki kredi kartlarından 750 liralık pay alınmasını öngören yasa teklifi ertelendi
Limiti 100 bin lira ve üzerindeki kredi kartlarından 750 liralık pay alınmasını öngören yasa teklifi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda
BAÜN’ün Kuzuları Dünyaya Gözlerini Açmaya Başladı
Türk-Arap Ekonomi Forumu’na geri sayım başladı
DDC Makina, 958 firmanın stant açacağı Avrasya Fuarı’na katılacak
Samsun tarımında ’kokarca’ ve ’domuz’ tehdidi
Yenilenen Mercedes-Benz V-Serisi Türkiye’de satışa sunuldu
Muş’ta elma hasadından 25 milyon lira gelir bekleniyor
Manisa’da yaş üzüm 60 TL’yi gördü