Tır kazasında can pazarı yaşandı

Erzincan-Erzurum sınırında yaşanan tır kazasında adeta can pazarı yaşandı. Devrilen tırın kabininde sıkışan sürücüyü kurtarma ekipleri gelinceye kadar vatandaşlar teskin etmeye çalıştı.Kaza, Erzincan’ın Tercan ilçesi Erzurum sınırında...

Erzincan-Erzurum sınırında yaşanan tır kazasında adeta can pazarı yaşandı. Devrilen tırın kabininde sıkışan sürücüyü kurtarma ekipleri gelinceye kadar vatandaşlar teskin etmeye çalıştı.
Kaza, Erzincan’ın Tercan ilçesi Erzurum sınırında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Erzurum istikametinden Erzincan’a doğru seyir halindeki tır virajda kontrolden çıkarak devrildi. Yolu tamamen kapatan tırın kabininde sürücü sıkıştı. Bu sırada adeta can pazarı yaşandı. Kabinde sıkışan ve yaralanan sürücünün yardımına vatandaşlar koştu. Acılar içerisinde kurtarılmayı bekleyen tır sürücüsünü kurtarma ekipleri gelinceye kadar vatandaşlar teskin etmeye çalıştı.
Tır sürücüsü daha sonra kaza mahalline gelen AFAD ekiplerince kurtarılarak ambulansla Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Sürücünün hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Asayiş Haberleri

Sosyal medya fenomeni Ece Ronay yargılandığı davada ceza aldı
Yelkenli teknede 85 düzensiz göçmen yakalandı; 3 gözaltı
Jandarmadan kaçak sigara sevkiyatına darbe
İstinaf, avukat Coşğun’u öldüren sanık Balcı’nın cezasını hukuka uygun buldu
İsrail, Gazze’de sivillerin sığındığı okulu vurdu: 27 ölü, 54 yaralı
Diyarbakır’da aile içinde çıkan arbedede silahlar konuştu: 1 ölü, 1 yaralı
Şarampole devrilen otomobil sürücüsü hayatını kaybetti
Van’da kaybolan Rojin 13 gündür aranıyor
Kalaşnikofla 2 genç kızı tehdit eden şüphelinin mesajı kan dondurdu
Iğdır’da 4 günlük yasaklama kararı