THY kabin amiri Onur Aykanat’ın öldüğü kazanın kamera görüntüleri ortaya çıktı

İstanbul’da geçtiğimiz günlerde gerçekleşen ve Türk Hava Yolları kabin amiri Onur Aykanat’ın hayatını kaybettiği kazanın başka bir aracın kamerasıyla kaydedilen görüntüleri ortaya çıktı. Araç kamerasına, motosikletiyle ilerlediği esnada şer...

İstanbul’da geçtiğimiz günlerde gerçekleşen ve Türk Hava Yolları kabin amiri Onur Aykanat’ın hayatını kaybettiği kazanın başka bir aracın kamerasıyla kaydedilen görüntüleri ortaya çıktı. Araç kamerasına, motosikletiyle ilerlediği esnada şerit değiştiren bir aracın çarpması sonucu Aykanat’ın savrulduğu ve düştüğü anlar yansıdı.
Kuzey Marmara Otoyolu Fenertepe mevkiinde 27 Ağustos günü gerçekleşen motosiklet kazasında Türk Hava Yolları kabin amiri Onur Aykanat yaşamını yitirmişti. Emniyet güçlerinin çalışmalarını sürdürdüğü kazaya ilişkin başka bir aracın kamerası tarafından kaydedilen görüntüler ortaya çıktı. Görüntüye, şerit değiştiren bir otomobilin Aykanat’ın idaresindeki motosiklete çarptığı ve kabin amirinin savrularak yere düştüğü anlar yansıdı.

Asayiş Haberleri

ABD’de başkan adayı Trump’a yönelik 3. suikast girişimi engellendi
Çifte cinayetin ardından silah ticareti anlaşmazlığı çıktı
ABD’de Riverside County Şerifi Chad Biancoeski, başkan adayı Donald Trump’a yönelik 3’üncü bir suikast girişiminin engellendiğini açıkladı.
Yeni doğmuş bebeği havalimanında klozete bırakıp Türkiye’den kaçmaya çalışan 2 Rus yakalandı
Antalya’da motosiklet ile hafif ticari araç çarpıştı: 2 yaralı
Yenidoğan çetesi hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı
Hizbullah: “Saldırı Filistin halkına destek vermek, Lübnan’ı ve halkını savunmak için gerçekleştirildi”
Çorum’da otomobil istinat duvarına çarptı: 3 yaralı
Samsun’da 730 gram metamfetamin ele geçirildi
Kontrolden çıkan otomobil şarampole uçtu