TFF ile Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı, Riva’da bir araya geldi

Türkiye Futbol Federasyonu ile Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı, Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde düzenlenen toplantıda bir araya geldi.Yönetim Kurulu Toplantı Odası’nda gerçekleştirilen toplantıya TFF Başka...

Türkiye Futbol Federasyonu ile Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı, Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde düzenlenen toplantıda bir araya geldi.
Yönetim Kurulu Toplantı Odası’nda gerçekleştirilen toplantıya TFF Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ali Koç ve Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri, Trendyol Süper Lig kulüplerinin başkan ve temsilcileri, TFF Başkan Vekilleri Mecnun Otyakmaz ve Fuat Göktaş ile TFF Genel Sekreteri Abdullah Ayaz katıldı.
Ortak sorunlara dair çözüm yollarının değerlendirilerek görüş alışverişinde bulunulduğu toplantıda, kulüp başkanlarının talep ve önerileri de ele alındı ve sorunların birlik ve beraberlik duyguları içerisinde çözüme kavuşturulması konusunda fikir birliğine varıldı.

Spor Haberleri

Şenol Güneş, eski öğrencileriyle bir araya geldi
Ampute Milli Futbol Takımı kuraklığa dikkat çekmek için Seyfe Gölü’nde antrenman yaptı
Osmangazi Belediyesi’nden Gündoğdu’ya futbol sahası
Uludağ Elektrik, iyilik peşinde koşmaya devam ediyor
Kasım Avcı, İşitme Engelliler Spor Federasyonu’na aday oldu
Talas’ta Cumhuriyet Kupası heyecanı yaşanacak
Kayserili bisikletçiler Mardin’den 6 madalya ile döndü
Erciyes’te en havalı voleybol turnuvası
Dursun Özbek: "2023-2024 sezonunda 94 kupa, 424 madalya kazandık"
Kuşak Güreşi Büyükler Türkiye Şampiyonası, Yozgat’ta başladı