Temizlik görevlisinin duyarlılığı örnek oldu

Zonguldak’ta temizlik görevlisi Abdurrahman Yılmaz, bir çiftin nişan yüzlüğünü buldu. Temizlik görevlisinin yüzüğü sahibine ulaştırma çabası ise çevresine örnek oldu.Zonguldak’ta temizlik görevlisi Abdurrahman Yılmaz, Gazipaşa Caddesi’...

Zonguldak’ta temizlik görevlisi Abdurrahman Yılmaz, bir çiftin nişan yüzlüğünü buldu. Temizlik görevlisinin yüzüğü sahibine ulaştırma çabası ise çevresine örnek oldu.
Zonguldak’ta temizlik görevlisi Abdurrahman Yılmaz, Gazipaşa Caddesi’nde temizlik yaptığı sırada süpürgesine gümüş bir yüzük takıldı. Takılan yüzlüğün içerisinde M.O isimi ve 12.02.2010 tarihinin yer aldığını gören Yılmaz, esnaflara yüzük hakkında bilgi vererek sahibinin kendisine ulaşmasını istedi.
Yüzüğü kaybettiğini farkeden kişi Abdurrahman Yılmaz’ı ulaşarak teslim alacağını iletti. Çevresine örnek olan Abdurrahman Yılmaz, “Gazipaşa’da temizlik yaparken mesai saati içerisinde süpürgeme takıldı. Yüzüğün içerisine baktığımda M.O isimi ve 12.02.2010 tarihi yazıyordu. Yüzüğün sahibine ulaştım. Kendisi Ereğlideymiş. Geldiğinde sahibine teslim edeceğim” dedi.

Yaşam Haberleri

Mersin’de ormanlık alanda torbalarca çöp toplandı
Balıkesir’de gençler orman temizliği yaptı
Tokat’ın ’Titanik’i kuraklıkla yeniden gün yüzüne çıktı
Manisa’ya sonbahar güzelliği geldi
Ağrı Dağı’na zorlu tırmanış
Eskişehir’de bürokratlar ve gençler ormanları temizledi
Rize’de şiddetli yağışlar Pazar ilçesinde de heyelanlara neden oldu
Başkale’de kar yağdı, araçlar yolda kaldı
Doğada mantar zamanı: Dev mantarlar şaşırttı
Hem doğa turu hem doğa temizliği