TEM Anadolu Otoyolu Kurtköy Gişeleri’nde, gişe adaları ve kanopileri kaldırıldı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, hızlı ve güvenli geçiş için TEM Anadolu Otoyolu Kurtköy Gişeleri’nde, gişe adaları ve kanopileri kaldırdıklarını bildirdi.Bakan Uraloğlu, sosyal medya hesabından TEM Anadolu Otoyolu Kurt...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, hızlı ve güvenli geçiş için TEM Anadolu Otoyolu Kurtköy Gişeleri’nde, gişe adaları ve kanopileri kaldırdıklarını bildirdi.
Bakan Uraloğlu, sosyal medya hesabından TEM Anadolu Otoyolu Kurtköy Gişeleri gerçekleştirdikleri yeniliklere ilişkin bir paylaşım yaptı.
Uraloğlu, paylaşımında, şu ifadelere yer verdi:
“TEM Anadolu Otoyolu Kurtköy Gişeleri’nde, gişe adaları ve kanopileri kaldırdık. Vatandaşlarımız hızlı ve güvenli geçiş sağlayabilsin diye Serbest Geçiş Sistemini (SGS) kurduk. Saha düzenleme çalışmalarına ise devam ediyoruz. Daha önce trafiğin hızını düşürmek amacıyla gişelerden geçiş sağlarken artık bu uygulamanın yerini serbest geçişe bırakıyor; böylece bu bölgede yaşanan trafik yoğunluğunun önüne geçiyoruz. Serbest Geçiş Sistemini önümüzdeki günlerde İstanbul’un 5 farklı gişe bölgesinde daha uygulamayı planlarken trafik akışına da hız katmayı amaçlıyoruz.”

Yaşam Haberleri

İnşaat halindeki gölette sel sularının altında kalan iş makineleri kurtarılmayı bekliyor
Beyşehir’de denetimler sürüyor
Kepez’de el ele orman temizliği
BEUN “Orman Temizliği Etkinliği”nde yer aldı
Ordu’nun yüksek kesimlerinde kar yağışı
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş: "Heyelan riski devam ediyor"
Meteorolojiden 5 il için ’fırtına’ uyarısı
Trabzon’daki bu merkez afetlerin araştırma üssü olacak
Vadi Mahallesi, yeni yağmur suyu altyapısına kavuştu
Rize’de heyelanın yaşandığı alan havadan görüntülendi