Tekzen 76. mağazasını Sivas'ta açtı

SİVAS (A.A) - Yapı market zinciri Tekzen, 76. şubesini Sivas'ta açtı.

     Polat Center Alışveriş Merkezinin birinci katında bin 500 metre karelik alanda faaliyet gösterecek Tekzen yapı marketin açılışına, Vali Ali Kolat, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Yıldırım, Tekfen Holding Yönetim Kurulu üyesi ve Tekzen Yönetim Kurulu Başkanı Murat Gigin katıldı.
     Yönetim Kurulu Başkanı Gigin, bu sektörde 130'a yakın şirket ve mağaza bulunduğunu, bunun 76 şubesini kendilerinin açtığını söyledi. Bu sektörde ilk ve tek yerli sermaye olarak Türkiye'de 40 şehirde bulunduklarını anlatan Gigin, en yaygın yapı market olduklarını ifade etti.
     Yaklaşık 800 üretici firmayla çalıştıklarını anlatan Gigin, mağazalarında 80 bin değişik ürün bulunduğunu, Sivas'ta açılan mağazada ise ilk etapta 7 bin 500 ürünün satışa sunulacağını, önümüzdeki günlerde ürün çeşidinin artacağını kaydetti.
     Gigin, ürünlerinin Türkiye'nin her yerinde aynı fiyattan satışa sunulduğunu, il merkezindeki tedarikçilerle de çalışmaya hazır olduklarını belirtti.
     Tekzen'e Sivas'ta yapacağı hizmetlerde başarılar dileyen Vali Kolat da, Belediye Başkanı Ürgüp ve TSO Başkanı Yıldırım ile birlikte şubenin açılışını yaptı. Vali Kolat daha sonra mağazayı gezerek, bilgi aldı.
 

Hibe - Proje - Burs Haberleri