TEI Teknofest’e Hazır

Ülkemizin lider motor şirketi TEI, Türkiye'nin havacılık motorlarındaki ilkleriyle dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST...

Ülkemizin lider motor şirketi TEI, Türkiye'nin havacılık motorlarındaki ilkleriyle dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST 2022'de ziyaretçilerle buluşacak.

5'inci senesinde büyük bir coşku ve heyecanla Samsun'da düzenlenecek festivalde TEI, 300 metrekarelik stant alanında millî havacılık motorları başta olmak üzere faaliyet alanlarındaki kabiliyetlerini sergilerken ülkemizin bu alanda geldiği noktayı katılımcılara aktaracak. Her sene TEKNOFEST çerçevesinde yürütücülüğünü üstlendiği Jet Motor Tasarım Yarışması'nda kazananların ödüllerine kavuşacağı, 30 Ağustos - 4 Eylül tarihleri arasında Samsun Çarşamba Havalimanında gerçekleşecek festivalde TEI ayrıca TEI-TJ90 Turbojet Motoru ile taksi gösterileri gerçekleştirecek.

Türkiye'nin ilk turbofan motoru ilk kez Teknofest'te

TEI standını ziyaret eden katılımcılar TEI'nin ülkemize kazandırdığı millî havacılık motorlarını inceleme şansı bulacak. TEI, geçtiğimiz aylarda duyurduğu ülkemizin ilk millî turbofan motoru TEI-TF6000'i de ilk kez TEKNOFEST'te sergileyecek.

Teknoloji Haberleri

Siber Güvenlik Mühendisi Özdemir: “Gelen mesaja tıklayıp, sonra eyvah demeyin”
Çorlulu öğrenci Türkiye üçüncüsü
Bilecik’te çocuklar sanal gerçeklik gözlüğü ile Güneş sistemini gezdi
BEUN B-Dispate, TEKNOFEST’te adını ilk üçe yazdırdı
İlk defa düzenlenen insansız deniz aracı yarışması otonom sürüşleriyle tamamlandı
Adana Havalimanı’nda TEKNOFEST hazırlıkları sürüyor
TEKNOFEST Drone Şampiyonası Mersin’de başladı
Uzmanından ikinci el telefon alacaklara tavsiyeler: "e-Devlet üzerinden IMEI sorgusu yapılmalı"
Selçuk Bayraktar, insansız deniz aracı yarışmacılarıyla bir araya geldi
Gençlerden Selçuk Bayraktar’a yoğun ilgi