TEI Eskişehir Endüstri Fuarı’nda

Türkiye'nin havacılık motorlarındaki lider şirketi TEI, Eskişehir Endüstri Fuarı'nda potansiyel tedarikçilerini ve yan sanayi firmalarını ağırlıyor.

Türkiye'nin havacılık motorlarındaki lider şirketi TEI, Eskişehir Endüstri Fuarı'nda potansiyel tedarikçilerini ve yan sanayi firmalarını ağırlıyor.

Türkiye'nin havacılık şehri Eskişehir, 18-21 Ekim tarihleri arasında Eskişehir Endüstri Fuarı'na ev sahipliği yapıyor. Açılışı bugün gerçekleşen fuarda havacılık, savunma ve makine sanayisinden birçok firma yeni iş fırsatları için hazır bulunacak.

TEI; tasarladığı, geliştirdiği, çalıştırdığı ve ürettiği Türkiye'nin millî havacılık motorlarını bu kez Eskişehir Endüstri Fuarı'nda ziyaretçilerinin ilgisine sunuyor. Fuarda TEI standını ziyaret eden katılımcılar TEI-TF6000 Turbofan Motoru'nu, TEI-TS1400 Turboşaft Motoru'nu, TEI-PD170 Turbodizel Havacılık Motoru'nu, TEI-TJ300, TEI-TJ90, TEI-TJ60, TEI-TJ30 Turbojet Motorları'nı ve TEI-PG50 İki Zamanlı Benzinli Havacılık Motoru'nu inceleme fırsatı buluyor.

Tüm faaliyet alanlarında azami yerliliği hedefleyen, hâlihazırda çok sayıda yan sanayi firmasıyla çalışan TEI; fuar boyunca, çok sayıda farklı üretici firmayla yeni iş birliği fırsatlarını değerlendirecek.

Teknoloji Haberleri

Bilecik’te çocuklar sanal gerçeklik gözlüğü ile Güneş sistemini gezdi
BEUN B-Dispate, TEKNOFEST’te adını ilk üçe yazdırdı
İlk defa düzenlenen insansız deniz aracı yarışması otonom sürüşleriyle tamamlandı
Adana Havalimanı’nda TEKNOFEST hazırlıkları sürüyor
TEKNOFEST Drone Şampiyonası Mersin’de başladı
Uzmanından ikinci el telefon alacaklara tavsiyeler: "e-Devlet üzerinden IMEI sorgusu yapılmalı"
Selçuk Bayraktar, insansız deniz aracı yarışmacılarıyla bir araya geldi
Gençlerden Selçuk Bayraktar’a yoğun ilgi
İzmir’de lise öğrencilerinin yaptığı 45 proje sergilendi
Selçuk Bayraktar: "Savunma sanayimizdeki yüzde 85 oranında dış bağımlılık yüzde 20’lere düştü"