Tarım işçilerini taşıyan araç ile otomobil çarpıştı: 8 yaralı

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde tarım işçilerini taşıyan ticari araç ile otomobil çarpıştı, kazada 8 kişi yaralandı.Kaza, saat 14.00 sıralarında Mustafakemalpaşa ilçesi Durumtay Mahallesi Setboyu mevkisinde meydana geldi. Tarım iş...

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde tarım işçilerini taşıyan ticari araç ile otomobil çarpıştı, kazada 8 kişi yaralandı.
Kaza, saat 14.00 sıralarında Mustafakemalpaşa ilçesi Durumtay Mahallesi Setboyu mevkisinde meydana geldi. Tarım işçilerini taşıyan H.A. (46) idaresindeki 16 ADB 323 plakalı ticari araç ile karşı yönden gelen M.D. (27) idaresindeki 06 CRT 887 otomobil kafa kafaya çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle otomobil sürücüsü M.D. ve ticari araçta bulunan 7 tarım işçisi yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda ambulans ve jandarma ekibi sevk edildi. Kaza yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar tedavi için Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. 8 yaralının genel sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Jandarma ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Asayiş Haberleri

Eşini vurarak öldürdü, ardından 112’yi arayıp kendini ihbar etti
Tekirdağ’da eş zamanlı operasyon: Kaçak içki ve parfüm ele geçirildi
12 ayrı suçtan yakalanması bulunuyordu, evinde operasyonla yakalandı
Konya’da yaşlı çift yedikleri mantardan zehirlendi
İstanbul’da uyuşturucu denetimi: 225 gözaltı
Samsun’da pet shopa silahlı saldırıya 2 gözaltı
Keskin virajı alamayarak tırı devrildi, sürücünün üzüntüsü görenleri de üzdü
Uyuşturucu operasyonunda tırda 345 kilo skunk ele geçirildi
Ayhan Bora Kaplan davasında savcı esas hakkındaki mütalaasını açıkladı
Jandarma 3 milyon kaçak makaron ele geçirdi