Talas’ta Türkiye’nin en büyük Antika Fuarı’na geri sayım

Talas Belediyesi tarafından Kayseri’de bir ilk olarak gerçekleştirilen Antika Fuarı, bu kez Türkiye’nin en büyük fuarı olarak düzenlenecek. 28-29 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilen fuar için geri sayım sürüyor.Her ayın ikinci pazar gü...

Talas Belediyesi tarafından Kayseri’de bir ilk olarak gerçekleştirilen Antika Fuarı, bu kez Türkiye’nin en büyük fuarı olarak düzenlenecek. 28-29 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilen fuar için geri sayım sürüyor.
Her ayın ikinci pazar günü Mevlana Mahallesi Pazar Yerinde hayata geçirilen ve büyük beğeni toplayan Antika Pazarının yankıları sürerken, Talas Belediyesi yine bir ilke imza atarak Türkiye’nin en büyük antika fuarı için hummalı bir çalışma yapmaya başladı.
Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, daha önce 1-2 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilen Talas Antika, Retro, Vintage ve Değerli Eşya Fuarının ardından şimdi Türkiye’nin en büyük antika fuarına ev sahipliği yapmaya hazırlandıklarını söyledi. Başkan Yalçın, hafta sonu cumartesi ve pazar günü Mevlana Mahallesi Pazar Yerinde gerçekleştirilecek fuara Kayseri’den ve yurtiçinden tüm antika meraklılarını davet etti.
Öte yandan fuar boyunca her gün müzayede düzenlenecek. Büyük heyecana sahne olacak müzayedeler saat 15.00 ve 20.00’de başlayacak.

Türkiye Haberleri

Vali Rahmi Doğan Sakarya’da görevine başladı
Bayraktar KIZILELMA’nın üretim prototipi ilk uçuş testini başarıyla tamamladı
Kırşehir’in yeni valisi göreve başladı
Esenler Belediyesi’nden öğrencilere destek
Şehit polis Şeyda Yılmaz için denetim yapan polislere çiçek verdi
Başkan deveciler bir projesini daha hayata geçiriyor
Ticaretin ve perakendenin geleceği İstanbul’da konuşuldu
Yatak Yan Sanayi ve Teknolojileri Fuarı kapılarını açtı
Mersin’de Ahilik Kültürü Haftası törenle kutlandı
Mersin’de ’Hadi Gel Köyümüze Destek Verelim’ projesinde çarklar dönmeye başladı