Sultanhisar Gençlik Merkezi açıldı

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Sultanhisar ilçesinde inşa edilen Gençlik Merkezi, kapılarını gençlere açtı.Gençlik Merkezi, gençlerin yeteneklerini keşfetmeleri ve geliştirmeleri için birçok imkan barındırıyor. Merk...

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Sultanhisar ilçesinde inşa edilen Gençlik Merkezi, kapılarını gençlere açtı.

Gençlik Merkezi, gençlerin yeteneklerini keşfetmeleri ve geliştirmeleri için birçok imkan barındırıyor. Merkezde, sınıflar, kitap kafe, güzel sanatlar atölyesi, inovasyon atölyesi, müzik atölyesi ve akıl ve zeka oyunları atölyesi gibi farklı alanlar bulunmakta. Tesis, gençlerin eğitim, bilim, sanat ve spor gibi çeşitli alanlarda kendilerini geliştirmelerini sağlayacak.

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Sultanhisar Gençlik Merkezi, gençlerimizin sosyal ve kültürel gelişimlerine büyük katkı sağlayacak bir merkezdir. Burada sunulan imkanlar sayesinde gençlerimiz, potansiyellerini keşfedecek ve yeteneklerini geliştirme fırsatı bulacaklar. İnanıyoruz ki, Sultanhisarlı gençlerimiz burada edinecekleri deneyimlerle daha parlak bir geleceğe adım atacaklardır” denildi.

Türkiye Haberleri

Vali Çalgan: "Yaşlılarımız değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır"
ABB’den öğrencilere barınma desteği
Aydın Valisi Canbolat, huzurevi sakinleriyle bir araya geldi
Talip Apaydın Beylikdüzü’nde anıldı
Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi, huzurevi ziyareti gerçekleştirdi
Dışişleri Bakanlığı, Lübnan’daki vatandaşları uyardı
Öğrencilerin tavuk-pilav yiyerek zehirlendikleri iddia edilen işletme mühürlendi
Ankara’da yeni Adli Tıp Kurumu binasının temeli yarın atılıyor
Genç çift, Zamantı Irmağı’nda ’Evet’ dedi
Sabiha Gökçen Havalimanı Ekim ayını 3 yeni bağlantı ile açtı