Sosyal denge sözleşmesi imzalandı

Çorum İl Özel İdaresi’nde görev yapan memurları kapsayan Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi (SDS), Çorum Valiliği ile yetkili sendika olan Bem-Bir-Sen arasında imzalandı.İmza töreni Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı, İl Özel idaresi Genel Sekr...

Çorum İl Özel İdaresi’nde görev yapan memurları kapsayan Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi (SDS), Çorum Valiliği ile yetkili sendika olan Bem-Bir-Sen arasında imzalandı.
İmza töreni Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı, İl Özel idaresi Genel Sekreteri Recep Cıplak, Bem-Bir-Sen Çorum Şube Başkanı Burhan Şahin ve Başkan Yardımcısı Mesut Gürbüz’ün katılımıyla gerçekleşti.
İmza töreninden sonra konuşan Vali Dağlı, gerçekleştirilen bu sözleşmenin ekonomik ve sosyal barışa, çalışma performansının artmasına katkı sağlayacağına inandığını belirterek, tüm özel idare personeline hayırlı olması dileklerinde bulundu.
Bem-Bir-Sen Çorum Şube Başkanı Burhan Şahin de, Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı, İl Özel idaresi Genel Sekreteri Recep Cıplak’a teşekkür ederek, sözleşmenin tüm özel idare personeline hayırlı olmasını diledi.

Ekonomi Haberleri

Limiti 100 bin lira ve üzerindeki kredi kartlarından 750 liralık pay alınmasını öngören yasa teklifi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda
BAÜN’ün Kuzuları Dünyaya Gözlerini Açmaya Başladı
Türk-Arap Ekonomi Forumu’na geri sayım başladı
DDC Makina, 958 firmanın stant açacağı Avrasya Fuarı’na katılacak
Samsun tarımında ’kokarca’ ve ’domuz’ tehdidi
Yenilenen Mercedes-Benz V-Serisi Türkiye’de satışa sunuldu
Muş’ta elma hasadından 25 milyon lira gelir bekleniyor
Manisa’da yaş üzüm 60 TL’yi gördü
Limiti 100 bin lira ve üzerindeki kredi kartlarından 750 liralık pay alınmasını öngören yasa teklifinin görüşüleceği TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu başladı.
Sağlam: “Ülkemizde kadın üreticilerimize 21 yılda 15 milyar TL destek verildi”