Sosyal alanlar elden geçiriliyor

Altıeylül Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, parkların, oyun gruplarının ve spor aletlerinin bakımı, temizliği ve yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.Yaz aylarının gelmesi ile birlikte vatandaşların daha güzel bir ort...

Altıeylül Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, parkların, oyun gruplarının ve spor aletlerinin bakımı, temizliği ve yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Yaz aylarının gelmesi ile birlikte vatandaşların daha güzel bir ortamda sosyal aktivitelerini gerçekleştirebilmesi için Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını hızlandırdı. Altıeylül Belediyesi, merkez ve kırsal mahallelerde bozulmuş, kırılmış çocuk oyun gruplarının yanı sıra vatandaşların sağlıklı ortamda spor yapmalarını sağlamak için fitness aletlerinin bakımlarını ve tamiratlarını gerçekleştiriyor. Ekipler, yıpranmış ve kullanılmayacak durumda olan çocuk oyun gruplarını ve fitness aletlerini de yenileriyle değiştiriyor.
İlçeye nefes aldıracak çevre düzenlemesi için günlük ve aylık yapılan planlamalar doğrultusunda Altıeylül’de sağlıklı toplum, sağlıklı bireyler ve temiz, kullanışlı, sağlıklı bir çevre oluşturmak için Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını hız kesmeden devam ediyor.

Yaşam Haberleri

Denizli OSB’de ’Sürdürülebilir Çevre Yönetimi’ semineri düzenlendi
Vali Şahin: "Dünya genelinde, ülkemizde ve Antalya’da iklim değişikliğine bağlı olarak ciddi bir kuraklık problemi yaşıyoruz"
Ayvalık’ta denizin akciğerleri deniz çayırları için tonozlu koruma
Üniversite yerleşkesinde çınar fidanları toprakla buluştu
Büyükşehir’den ‘Estetik Bursa’ mesaisi
Ferizli’nin iki mahallesine kesintisiz içme suyu
300 kiloluk devasa domuz avladılar
Datça’nın içme suyu sorunu tamamen ortadan kalkıyor
Başkan Görgel: "1,3 milyar TL’lik yatırımla yeni Ekinözü’nü inşa ediyoruz"
Karatay’da sanayi bölgelerinde asfalt çalışmaları sürüyor