Sorgun Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’na malzeme desteği

Yozgat Valiliği tarafından Sorgun Umut Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’na malzeme desteğinde bulunuldu.Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, bu yıl Tekerlekli Sandalye Basketbol 2. Lig’de mücadele edecek olan Sorgun Umut Spo...

Yozgat Valiliği tarafından Sorgun Umut Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’na malzeme desteğinde bulunuldu.
Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, bu yıl Tekerlekli Sandalye Basketbol 2. Lig’de mücadele edecek olan Sorgun Umut Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nı valilik makamında ağırladı. Takım oyuncuları ve yönetimiyle bir araya gelen Vali Özkan, spor kulübüne malzeme desteği sağlandığını belirterek, sporun ve sporcuların her zaman yanında olacaklarını vurgulayıp takıma ligde başarılar diledi.
Vali Özkan, “Sporcu kardeşlerimiz ilimizi ve Sorgun ilçemizi özveri ile gönüllü olarak temsil etmeye devam ediyorlar. Bu sene de aynı başarı, güzellik ve birliktelik ile yollarına devam edecekler. Ben kendilerini kutluyorum. Onlar için ne gerekiyorsa valiliğimiz ve hemşerilerimiz olarak yapmaya hazırız ve takımımızın arkasındayız” dedi.

Sorgun Engelliler Umut Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Başkanı Zeynep Ertal Altunkuyu da Vali Özkan’a teşekkür ederek destekleri sayesinde takımın daha iyi seviyelere geleceğini söyledi.

Spor Haberleri

Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz’dan hakem tepkisi
Osman Zeki Korkmaz: "Halil Umut Meler son yıllarda Türk futbolunda nelere mal oldu?"
Yenişehir Belediyespor ilk maçında galip geldi
Fatih Tekke: "1 puanı hak etmiştik"
Okan Buruk: "Milli takım arasına en güçlü şekilde giriyoruz"
Ertuğrul Sağlam: “Bu takımın ligin zirvesinde olması büyük bir başarıdır"
Selçuk İnan: "Maç gitti geldi ama son anda beraberliği yakaladık"
TFF 2. Lig: Isparta 32 Spor: 2 - İnegölspor: 1
Bronckhorst: "Savaştık, mücadele ettik ama son dakika golüyle berabere kaldık"
Adana Demirspor’da başkan değişti